Primul interviu exclusiv cu Karmen, după ce a devenit mamă. Motivul pentru care soțul ei nu vrea să apară public

Autor: Mihai Burlacu
Data: 13 Februarie 2020
Karmen a revenit în forță pe piața muzicală, cu piesa "Punjabi", care se bucură de un real succes chiar de la lansare, asta după ce artista a dat naștere unei fetițe frumoase pe nume Sofia Maria Rossa, în urmă cu câteva luni. Cum se simte în rolul de mămică? Vezi materialul de mai sus.

Am stat de vorba cu Karmen, în exclusivitate pentru protv.ro despre rolul de a fi mamă, despre cum acest lucru i-a schimbat viața, dar și despre noua ei piesă "Punjabi", care a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare, fanii notând că piesa artistei seamănă izbitor de mult cu o celebra manea a tatălui său "E chef de chef".

Întrebată despre acest lucru, karmen nu a ezitat să ne de-a un răspuns pe măsură! Vezi materialul de mai sus

Cât despre hateri și comentariile răutăcioase, Karmen a ținut să menționeze: "Nu citeam comentariile negative până când l-am cunoscut pe soțul meu. Știi cum e, când intri așa în lumea asta a oamenilor care fac ceva pe internet, începi să citești comentarii. Acum a început și eu să le citesc, ba chiar să le răspund fanilor mei. Apreciez toate comentariile care sunt și negative și pozitive, atâta timp cât în cele negative există o critică care să te motiveze.."


FULLSCREEN
Primul interviu cu Karmen, după ce a devenit mamă
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO