PRO TV a cucerit trending-ul de pe YouTube! Ce materiale video sunt în top

PRO TV a cucerit trending-ul de pe YouTube! Ce materiale video sunt în top
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Octombrie 2021
Data actualizare: 26 Octombrie 2021
Săptămâna a început cum nu se putea mai bine pentru PRO TV, care a reușit să cucerească nu doar audiențele TV, ci și topurile din online.

Mai multe clipuri video din emisiunile de la PRO TV au intrat în trending pe YouTube, având milioane de vizualizări și zeci de mii de aprecieri.

Pe cel de-al treilea loc în trending, la momentul recatării acestui material, se afla un moment din emisiunea La Măruță: Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată live la TV despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Tot din emisiunea La Măruță, dar pe locul 16, s-a aflat momentul cu actrița Carmen Tănase, care a venit la rubrica Sosurile Iuți în calitate de Flăcărica din State de România.

Pe locul 26 și foarte apreciat de public a fost și un moment din Las Fierbiniți, în care Dorel a fost boss-ul boșilor și a dat cu bani în stanga și-n dreapta.

Tot în top a ajuns și podcastul Acasă la Măruță, al uneia dintre cele mai iubite vedete PRO TV, Cătălin Măruță. Invitatul său a fost Mihai Bendeac, iar locul din trending este, la momentul redactării acestei știri, 8.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies