• PRO TV
  • PRO TV anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru UEFA EURO 2024 și 2028!

PRO TV anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru UEFA EURO 2024 și 2028!

Vara aceasta, fotbalul s-a jucat la PRO TV! Dincolo de grandioasa competiție fotbalistică, UEFA EURO 2020 a fost momentul care a adus oamenii împreună după mai bine de un an de pandemie. 

Indiferent că oamenii erau pe stadioane, în fața televizoarelor de acasă sau din vacanță, meciurile s-au putut vedea la PRO TV și pe VOYO, din orice locație. A fost o competiție specială în care Campionatul European de Fotbal UEFA a celebrat aniversarea celor 60 de ani de o manieră unică: 24 echipe participante și meciuri jucate în 11 țări, printre care și România, care a găzduit pentru prima dată în istoria sa acest important eveniment sportiv. 

Românii și-au susținut echipele favorite, iar meciuri precum cele din optimi dintre Elveția – Franța, Croația – Spania și semifinalele dintre Italia – Spania și Danemarca – Anglia au devenit lider absolut de audiență. 

Această competiție extraordinară a ajuns la final și PRO TV anunță că a reușit să încheie achiziționarea drepturilor de difuzare a următoarelor două ediții ale Campionatului European de Fotbal UEFA (2024 și 2028). 

UEFA EURO 2024 se va disputa în Germania, iar gazda UEFA EURO 2028 este preconizat să fie anunțată în 2022. 24 de echipe se vor afla la startul fiecărui turneu și vor lupta pentru titlul de viitoare Campioană a Europei. 

Românii iubesc să urmărească meciurile de fotbal, iar în 2016 și 2020 au avut ocazia de a vedea turneele EURO la PRO TV. Deoarece dorim să oferim publicului PRO TV, în continuare, bucuria de a-și susține echipele favorite și ca urmare a bunei colabări cu UEFA, ne face plăcere să vă anunțăm că am finalizat achiziția drepturilor de difuzare pentru următoarele două Campionate Europene. Meciurile puternice de fotbal se văd la PRO TV!”, declară Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Despre faptul că parteneriatul va continua, Guy – Laurent Epstein, directorul de Marketing al UEFA spune: ”PRO TV a fost o gazdă foarte bună pentru UEFA EURO 2016 și 2020 în România. Suntem încântați să extindem parteneriatul cu PRO TV pentru următoarele două ediții ale UEFA EURO care se vor disputa în 2024 și 2028. Suntem convinși că PRO TV va continua să ofere o expunere excelentă pentru UEFA EURO tututor fanilor fotbalului din România prin canalele TV și prin platformele lor digitale”.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni