PRO TV sărbătoreşte Ziua Mondială a Televiziunii! Logo-ul PRO TV îmbracă straie de sărbătoare

PRO TV sărbătoreşte Ziua Mondială a Televiziunii! Logo-ul PRO TV îmbracă straie de sărbătoare
Citeste mai mult despre: ziua mondiala a televiziunii, Pro Tv,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Noiembrie 2020
Data actualizare: 21 Noiembrie 2020
În fiecare an, la 21 noiembrie, în întreaga lume se sărbătorește televiziunea, prin Ziua Mondială a Televiziunii, un bun prilej pentru a conştientiza impactul pe care televiziunea îl are în viața noastră.

Pentru a celebra momentul, PRO TV își îmbracă logo-ul în straie de sărbătoare. Astăzi, pe tot parcursul zilei, telespectatorii vor vedea că logo-ul PRO TV s-a transformat, incluzând o inimă, simbolul internațional pentru “Iubesc televiziunea!”.

Ajunsă la cea de-a 24-a ediție, tema de anul acesta este “Televiziunea face diferența”, arătând cum televiziunile fac diferența în viața noastră prin programele variate pe care le oferă și subiectele pe care le abordează. 

Mediul TV continuă să facă diferența în societatea noastră, aducând la lumină subiecte de interes pentru noi, în special în contextul crizei COVID. Iar PRO TV îndeplinește cu brio această misiune, aducând telespectatorilor români știri obiective, subiecte de interes și divertisment de calitate. 

„Azi sărbătorim Ziua Mondială a Televiziunii. PRO TV punctează acest eveniment special incluzând în logo-ul său o inimioară. Este semnul nostru, al tuturor, că iubim cu adevărat televiziunea și că în această zi, poate mai mult ca oricând, ne dăm seama de impactul major al acestei industrii în viața de zi cu zi. PRO TV loves TV!”, declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

De 25 de ani, noi suntem noi. Noi suntem PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies