PROTVPlus.ro transmite zilnic conținutul Rada TV și Espreso TV, televiziuni de știri din Ucraina

PROTVPlus.ro transmite zilnic conținutul Rada TV și Espreso TV, televiziuni de știri din Ucraina
Citeste mai mult despre: protvplus, voyo,
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022
Milioane de ucraineni și-au părăsit țara în urma conflictelor începute pe 24 februarie, pentru a-și salva viețile. Sute de mii dintre ei sunt refugiați în România și complet deconectați de membrii familiilor care au rămas să lupte pentru libertate.

Cu toate că încearcă să se adapteze într-o țară străină și să ia totul de la zero, speranța că vor reveni într-o zi în Ucraina există în fiecare dintre ei. 

 

PRO TV vine în sprijinul celor refugiați, pentru a fi mai aproape de țara lor și a primi informații zilnice de la posturile de televiziune pe care le cunosc, în limba lor maternă. Platforma protvplus.ro transmite zilnic, gratuit, feed-ul a două canale TV ucrainene - RADA TV și ESPRESO TV. Cele două stații sunt disponibile și pe VOYO

PRO TV s-a implicat activ, încă de la începutul conflictelor, în sprijinirea poporului ucrainean, atât prin campanii de conștientizare, cât și prin strângere de fonduri pentru organizații precum Crucea Roșie Română, Salvați Copiii, Habitat for Humanity și Code for Romania. Acum, PRO TV încearcă prin acest demers să le ofere refugiaților acces gratuit la informații și știri din țara lor.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!