Reușitele unor tineri de succes, la "România, te iubesc!"

Reușitele unor tineri de succes, la România, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc,
Data publicarii: 18 Decembrie 2020
Data actualizare: 18 Decembrie 2020
Pentru a-ți îndeplini visurile este nevoie de muncă, ambiție, dar și încredere în propriile puteri, să continui și să depășești orice obstacol.

Duminică, de la 18:00, Alex Dima, Cosmin Savu și Rareș Năstase ne vor prezenta poveștile unor tineri care, încă de la începutul vieții de adult, au reușit să facă din pasiunile lor adevărate cariere și să se bucure de succes.

Rareș Năstase ne va spune povestea Mirei, artista care a cunoscut celebritatea la Vocea României și care, astăzi, are mai multe piese care se aud la radio. „M-a impresionat povestea Mirei, mi-a vorbit de singurătatea din copilărie, de visul ei de a face muzică, de faptul că a copilărit cu un părinte plecat să muncească peste hotare, așa cum sunt mulți alți tineri români, din generația ei. Mi-a plăcut determinarea ei în a-și urma visul”, a povestit Rareș.

Pe urmele visului din copilărie a mers și Vlad, tânărul pe care l-a cunoscut Cosmin Savu. A iubit sportul de mic, iar acum este campion la culturism și unul dintre cei mai activi pompieri de la ISU Bistrița Năsăud. „Vlad Bozomală este un exemplu de tenacitate și muncă. La cei 25 de ani ai săi știe că doar prin multă muncă se obțin rezultate, dar caracteristica cea mai importantă în evoluția lui este omenia. Salvează vieți și-și urmează visul de a fi un sportiv performant”, a spus Cosmin.

La doar 25 de ani, Cristi este un antreprenor care își folosește creativitatea pentru nevoile oamenilor. „Cristi Roca este un tânar despre care, cu siguranță, vom mai auzi. A abandonat la 18 ani satul natal, „căruța și fânul", ca să facă robotică și, acum, a pus bazele unei afaceri în care proiectează mobila viitorului. Și, deși este un antreprenor la începuturi, știe exact ce va face în următorii ani prin consistență și perseverență”, a zis Cosmin Savu.

Alex Dima ne va prezenta un tânăr care impresionează prin puterea lui. Răzvan vede doar 1%, dar asta nu l-a împiedicat să țintească cât mai sus și să-și depășească toate limitele. Obstacolele pe care le-a întâlnit nu l-au împiedicat să-și urmeze visurile. „Razvan Nedu ne oferă o adevărată lecție de voință și ne demonstrează că imposibilul poate fi posibil. Vede doar 1%. Este antrenor de escaladă, căpitanul Lotului Național de paraclimbing și mentor pentru sute de copii cu dizabilități pe care îi ajută să fie independenți”, a povestit Alex. 

Duminică, de la 18:00, vom vedea pe larg poveștile uluitoare ale acestor tineri, în ultima ediție "România, te iubesc!" de anul acesta.

Vezi cel mai nou episod din Trending Review cu Daragiu: Irina Rimes și-a pus piercing-uri
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!