"România, te iubesc!", în topul preferințelor telespectatorilor. Emisiunea a fost lider de audiență

România, te iubesc! , în topul preferințelor telespectatorilor. Emisiunea a fost lider de audiență
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, Rares Nastase,
Data publicarii: 22 Martie 2021
Data actualizare: 22 Martie 2021
Ancheta lui Rareș Năstase, Apa trece, mizeria rămâne, despre poluarea apei potabile, a dezvăluit realitatea pe care trebuie să o înfrunte oamenii din mai multe zone din țară.

Aseară, emisiunea România, te iubesc! a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 18:00 – 18:58. Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 8.2 puncte de rating și 23.6% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 3.9 puncte de rating și 11.2% share. 

În același timp, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a înregistrat 5.4 puncte de rating și 19.2% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.3 puncte de rating și 11.7% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea.  

Săptămâna viitoare, de la 18:00, vom vedea o nouă ediție România, te iubesc! care cuprinde două anchete. Una, semnată de Rareș Năstase, despre apele acide de mină, iar cealaltă, a lui Cosmin Savu, despre cartierul Henri Coandă, din București. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies