Serialul "Delta Neagră", scris și produs de Dragoș Bucur, câștigător la Sarajevo Film Festival

Serialul  Delta Neagră , scris și produs de Dragoș Bucur, câștigător la Sarajevo Film Festival
Data: 24 August 2020
Scenariul serialului Delta Neagră, scris de către Dragoș Bucur împreună cu fiica lui cea mare, Sofia, a impresionat juriul Cinelink Drama din cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo, unul dintre cele mai importante festivaluri de film din Europa de Est.

Articol scris de Ioana Matei

Selectat alături de alte 4 proiecte din Croația, Serbia, Turcia și Slovenia, în cadrul sectiunii CineLink Drama, scenariul  a fost în topul preferințelor și a luat marele premiu la această categorie.

Dragoș Bucur: „Ne bucurăm amândoi foarte tare, acest premiu reprezintă un mare pas în drumul spre realizarea acestui serial și aducerea lui pe micile ecrane. Sunt foarte mândru de Sofia!

Povestea serialului a început în urmă cu doi ani, când Dragoș și fiica sa au decis să scrie împreună un scenariu palpitant și plin de mister, care ne poartă în tărâmurile fermecate din Delta Dunării.

Cei doi au creat un basm modern cu accente noir, în care se împletesc aventuri mistice și creaturi fantastice. Această experiență i-a oferit actorului ocazia de a scrie și de a lucra pentru prima oară alături fiica sa, dar și de a înțelege viziunea asupra lumii, prin ochii unei adolescente. 

Pe lângă ipostazele de scenarist și actor, Dragoș Bucur este totodată și producătorul serialului, care este realizat împreună cu regizorul Dorian Boguță. În Delta neagră îi vom putea vedea și pe Maia Morgenstern, Tudor Istodor, Rodica Lazar, Constantin Lupescu, Florin Kevorkian, Elias Ferkin, Luca Motca, Vitalie Bantas și Luca Spiridon.

Primele scene ale serialului românesc teen-fantasy au fost filmate într-un cadru spectaculos din Delta Dunării, în toamna anului 2019. 

Vezi și: Ce vacanțe și-au plănuit arhitecții Visuri la cheie și care a fost destinația lor preferată în care au mers

FULLSCREEN
Serialul "Delta Neagră", scris și produs de Dragoș Bucur, câștigător la Sarajevo Film Festival
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO