• PRO TV
  • Share în bucate. Miss Wellington reinventează o rețetă simplă de tabbouleh pentru spectaculoasele cotlete de berbecuț

Share în bucate. Miss Wellington reinventează o rețetă simplă de tabbouleh pentru spectaculoasele cotlete de berbecuț

Share în bucate. Miss Wellington reinventează o rețetă simplă de tabbouleh pentru spectaculoasele cotlete de berbecuț

Gabriela Dima, Miss Wellington sau Miss Friptură după cum mai este cunoscută, ne arată în această săptămână de octombrie cum să preparăm cotletele de berbecuț simplu, sănătos și după cum deja ne-a obișnuit, foarte rapid!

“- Știti ce vor oamenii de la mine când aud că am câștigat MasterChef? Mâncare!”

Așadar, specialista Miss Wellington ne pregătește de această dată un preparat aparte și ne arată totodată cum să completăm eficient farfuria cotletelor de berbecuț cu o deosebită salată de pătrunjel și năut. Deliciosul preparat poate fi gătit de absolut orice gospodină sau chiar amator, rețeta propusă bazându-se doar pe respectarea unor pași extrem de simpli expuși de către Gabriela în acest episod.

Un prim sfat prețios dezvăluit de Miss Friptură: “Dacă aș fi avut un grătar pe cărbuni, nu aș fi eliminat grăsimea asta, aș fi lăsat-o fix așa cum e”. Prin urmare, data viitoare când aveți prin preajmă un grătar pe cărbuni, țineti cont de acest secret al blondinei de la MasterChef 2022. 

Un alt truc de aur primit de la Miss Wellington pentru această rețetă este chimionul:

“În afară de sare și piper, pentru un plus de savoare, o să asezonez cu chimion. Puteți să folosiți baharat, ras el hanout, condiment 7 piperuri sau doar simplul chimion.”

“Totul foarte simplu: sare, piper, chimion și puțin ulei de măsline” - acestea sunt ingredientele magice pe care Miss Wellington le folosește la prepararea acestei farfurii rafinate și necostisitoare de cotlete de berbecuț, farfurie care va îmbucura cu siguranță papilele gustative ale oricarui pretențios. 

Vedeta din bucătărie ne recomandă să nu pierdem timpul și să pregătim salata de pătrunjel și năut chiar în timpul în care cotletele noastre se odihnesc puțin după gătire - acesta fiind un pas esențial. 

Pentru asezonare, ea folosește zeamă de la o lămâie pe care o stoarce direct în palmă, împiedicând astfel sâmburii nedorți să cadă și în salată.

Rețeta fiind gata, Miss Wellington ne învață și cum să aranjăm acest preparat în farfurie modern, simplu și de mare efect. Astfel, ne vom putem bucura pe deplin de o farfurie extrem de sănătoasă și apetisantă. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni