Soția lui Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre ieșirile sportivului de la Survivor! Ce mesaje are pentru public

Soția lui Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre ieșirile sportivului de la Survivor! Ce mesaje are pentru public
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Martie 2022
Data actualizare: 22 Martie 2022
De la debutul Survivor România 2022, Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu mai multe persoane, dar cea mai „răsunătoare” ceartă a fost cea cu Marian Drăgulescu.

Chiar dacă cei doi sportivi au afirmat inițial că au trecut peste neînțelegeri, Cătălin Zmărăndescu a fost atacat pe rețelele de socializare. Într-un interviu exclusive pentru PRO TV PLUS, Luiza Zmărăndescu, soția concurentului de la Survivor, a afirmat că ieșirile acestuia sunt cauzate de faptul că este departe de familie și nu știe ce fac copiii lui.

„E o competiție extem de grea. Cred că este nervos și frustrate că nu mănâncă. Nu știe nimic de familie, este pentru prima oară când este plecat pentru o perioadă atât de lungă de lângă noi, de lângă «puii» lui. Este foarte, foarte dificil. Faptul că nu știe nimic despre ei îl face să fie nervos și frustrate. Fiind luptător, are și un orgoliu pe măsură. Cred că este provocat de incapacitatea echipei de a lupta mai mult pentru puncte și pentru un trai mai bun și mai liniștit”, a spus Luiza Zmărăndescu.

Soția lui Cătălin Zmărăndescu l-a și caracterizat pe sportive, afirmând că, în ciuda faptului că este un om foarte masiv și plin de tatuaje, este foarte sensibil: „Este un om foarte, foarte iubitor. Un om extrem de sensibil. Un tată cum cred că toți copiii și-ar dori și toate femeile și-ar dori un bărbat ca el alături. Este un om extraordinar, este un suflet foarte mare”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!