Sweet Paprika își spune povestea într-un nou episod din Viața Bate Vlogul 2: "Nimeni nu știe de ce am trecut Prutul"

Sweet Paprika își spune povestea într-un nou episod din Viața Bate Vlogul 2:  Nimeni nu știe de ce am trecut Prutul
Citeste mai mult despre: Sweet Paprika, povestea, Viata bate vlogul 2,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 05 Mai 2020
Gabriela Atanasov, cunoscută de publicul român drept Sweet Paprika, a vorbit sincer despre drama prin care a trecut atunci când era doar un simplu copil, într-un nou episod din Viața Bate Vlogul 2.

Și-a început viata într-un film, exact așa a pornit povestea Gabrielei, care ne-a mărturisit că până la vârsta de 12 ani a avut o viață ruptă din basme, cu tot confortul din punct de vedere material, cu o familie de artiști și cu multe vise... care au rămas în Republica Moldova în momentul în care ea împreună cu familia ei au pierdut totul. 

Citește și

Venirea comunismului în Republica Moldova i-a ruiat, le-au fost confiscate toate bunurile materiale pe care le aveau si au ajuns sa trăiasca pe unde au putut, până când au reușit să treacă granița și să ajungă în România. 

"În 2003 m-am mutat cu ai mei în România. De ce? Adică nimeni nu știe. Eu sunt de 10 ani în online și nimeni nu știe de ce am trecut Prutul. 

Nu de voie, de nevoie! 

Părinții mei aveau până în 33-34 de ani la momentul respectiv, aveau o situație financiară foarte bună. Copilăria mea a fost una pe care mi-aș dori să o poată experimenta orice copil. 

Pur și simplu peste noapte un stil politic extrem de corupta venit și a spus că nu există proprietate, există comsunism..." a spus vloggarita, vizibil emotionata.

Povestea Gabrielei în Viața Bate Vlogul 2:
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies