The Rock, noul președinte al Americii? - Trending Review cu Daragiu - episodul 63

The Rock, noul președinte al Americii? - Trending Review cu Daragiu - episodul 63
Citeste mai mult despre: Trending Review, Dwayne Johnson,
Data publicarii: 16 Aprilie 2021
Data actualizare: 16 Aprilie 2021
Pentru că este vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce, exclusiv pe protvplus.ro, show-ul ”Trending Review”, care a ajuns la episodul cu numărul 63.

Pentru că, în ”Trending Review”, Daragiu comentează cele mai fierbinți subiecte care au făcut vâlvă în ultimele zile, iată că acesta nu putea să nu înceapă cu vestea că Dwayne The Rock Johnson ar putea fi foarte bine președintele Statelor Unite. Așa cum a reieșit dintr-un poll, mai bine de 40% dintre americani l-ar vota și mâine pentru această funcție. 

În continuare, Daragiu ne prezintă casa de 62,5 milioane de dolari pe care Elon Musk a pus-o la vânzare, pentru a-și respecta promisiunea de a nu mai deține bunuri materiale pe Pământ. 

Alex Daragiu ne mai arată și mașinile scandalos de scumpe ale vedetelor, Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr Bean, situându-se pe primul loc, cu un autoturism în valoare de 12 milioane de dolari. 

Prezentatorul ”Trending Review” ne mai aduce la cunoștință metoda prin care poți cotrola tot ce este în jur, doar prin puterea gândului, grație unei inovații tehnologice uimitoare.

 

Urmăriți, mai jos, cel mai nou episod al show-ului ”Trending Review cu Daragiu”.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies