Ți-a fost dor de Garcea și Leana? Mugur Mihăescu revine într-un nou proiect cu îndrăgitele personaje

Ți-a fost dor de Garcea și Leana? Mugur Mihăescu revine într-un nou proiect cu îndrăgitele personaje
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 07 Mai 2020
Data actualizare: 07 Mai 2020
Migur Mihăescu, un veteran al comedianților din România, revine într-un nou format cu unul dintre cel mai îndrăgite personaje ale românilor! Garcea e pregătit să facă show.

Chiar dacă anii au trecut, e imposibil să uităm de perioada anilor 2000, în care toți românii stăteau ațintiți pe ecranele televizoarelor, atunci când fenomenul Garcea împreună cu serialul Leana și Costel, amuzau milioane de telespectatori.

Duminică, 10 mai, la orele 20:00, Migur Mihăescu lansează un nou proiect digital, de data asta pe Youtube, unde sub forma unei emisiuni filmate de acasă, sau mai bine zis "o joacă", așa cum a numit-o actorul, promite să aducă zâmbetul pe fețele tuturor utilizatorilor. 


Într-un interviu exclusiv protv.ro, Mugur ne-a povestit mai multe despre noul proiect numit "Țara lui Garcea", o emisiune online, la care vor lua parte și membrii familiei:

"Este ca un fel de joacă, îmi place foarte mult că pot să mă joc din nou, mă joc în termenii mei, după regulile mele. Îmi place că am implicat și o parte a familiei. 

Stăteam prea mult acasă, postam pe facebook foarte mult, foarte mulți oameni urmăreau postările mele, și atunci am zis să fac ceva mai elaborat. 

Categoric vor fi doar lucruri noi în acest proiect. Îmi place foarte mult că aici am libertate să creez, spre deosebire de tv, unde și acolo aveam libertate, însă nu atât de multă. Televiziunea nu are timp să te aștepte pe tine să crești ca proiect... asta înseamnă că dacă faci prea puțin, ești out.

Este altceva, personaje precum Garcea sau Leana vor fi puse în ipostaze cu totul inedite. Eu sper să prindă, dar publicul va decide."

Privind relația pe care o are cu Ivona, fiica actorului, Mugur Mihăescu ne-a spus că se înțeleg de minune:

"Mă ajută la tehnologie, mă ajută și să joace cu mine. La început a jucat mai puțin dar acum o să apară din ce în ce mai mult. Pentru că mergem pe ideea de family show. Nu ideea de reality-show, ci o emisiune făcută de familia noastră.

Pai dacă joacă împreună cu mine, tu ce crezi? Ne înțelegem senzațional, ce naiba... 

Până la urmă și cu pandemia asta, mă bucur că mi-a adus-o acasă din Anglia.

A muncit fii-mea să-mi facă cont de YouTube... dar uite vezi? De-aia e bine să faci copii. Acum îmi pare rău că am făcut doar unul." a spus Mugur râzând. 

Citește și: Fiica lui Mugur Mihăescu a devenit o domnișoară superbă. Cum arată ultima fotografie cu cei doi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies