Top 7 jocuri video de savurat alături de familie, de pe canapeaua de acasă

Top 7 jocuri video de savurat alături de familie, de pe canapeaua de acasă
Citeste mai mult despre: jocuri video, familie, playstation,
Data publicarii: 09 Aprilie 2020
Data actualizare: 09 Aprilie 2020
Pentru un timp de calitate petrecut alături de dragi, iată o selecție de jocuri video cooperative și competitive care va uni toată familia sub semnul distracției.

Un articol de: Alexandru Köllo

Momentele petrecute în familie nu au egal, iar jocurile video constituie una dintre cele mai apreciate forme de divertisment, fiind destinate tuturor vârstelor și preferințelor. 

O consolă PlayStation 4 este o alternativă de video streaming foarte bună pentru un smart TV sau TV Box. În caz că nu deții așa ceva și ai dori totuși să faci streaming la aplicațiile tale favorite de conținut video, PlayStation 4 este soluția!. Aplicațiile Netflix, HBO Go, YouTube, Twitch, sunt complet gratuite.

De asemenea, PlayStation 4 are o integrare foarte ingenioasă facută cu aplicațiile de YouTube și Twitch prin care poți să faci LIVE streaming de jocuri direct din consolă prin opțiunea de sharing - „Broadcast Gameplay”.

Și, pentru că în această perioadă există și reduceri semnificative la multe titluri PlayStation, iată un top 7, întocmit de specialistul protv.ro, al „jocurilor cooperative” (co-op games) și a „jocurilor competitive” (Player vs. Player, PvP games), care te lasă să te joci multiplayer pe același televizor, aceeași canapea, alături de familia ta.

Minecraft

Tip: Cooperativ & Competitiv

Nr. jucători: 1-4

Clasificare: 7 ani+

Descriere: Dacă poți să-ți închipui ceva, poți și să-l faci. Adună-ți familia făcută din cubulețe și întemeiază-ți o gospodărie ca să ai resurse pe acest teren generat procedural.

Doar să nu uiți să-ți faci un adăpost unde să te retragi noaptea, când iese câte un Creeper să se distreze. Dacă ai curaj, fă-ți arme și dă-le o lecție zdravănă monștrilor care te calcă pe nervi.

Little Big Planet 3

Tip: Cooperativ

Nr. jucători: 1-4

Clasificare: 7 ani+

Descriere: Alătură-te lui Sackboy și prietenilor săi cusuți grosier ca să explorezi misterioasa planetă Bunkum în această aventură distractivă pe platforme.

Poți să treci peste orice dificultate, prin cooperare și cu abilitățile unice ale acestor eroi simpatici. Cu excepția modului de campanie cu poveste, poți să creezi niveluri cum vrei tu, ca să-i provoci pe cei dragi la distracție.

The LEGO Harry Potter Collection

Tip: Cooperativ 

Nr. jucători: 1-2

Clasificare: 7 ani+

Descriere: Toată lumea iubește lumea plină de vrăjitorii a lui Harry Potter: copiii, familiile și adulții. Cu această colecție refăcută pentru PS4 poți să retrăiești cărțile și filmele preferate.

Are totul: de la primele zile ale lui Harry, Hermione și Ron la Hogwarts până la confruntarea finală cu Voldemort, redat cu umorul ironic care face deliciul tuturor. Ai enigme de rezolvat, secrete de elucidat și o mulțime de construcții              LEGO de făcut pe parcurs, deci chiar și copiii care au văzut filmele de nenumărate ori vor găsi ceva interesant în joc.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Tip: Competitiv

Nr. jucători: 1-4

Clasificare: 3 ani+

Descriere: Marsupialul preferat al tuturor nu stă pe gânduri când e vorba despre viteză. Deci nu e un șoc că acest joc de curse are multe personaje interesante, piste pline de inventivitate și elemente power-ul dure.

Refăcut pentru PS4, Crash Team Racing Nitro-Fueled are toate modurile de joc, personajele, pistele și arenele din originalul devenit clasic, cu conținut nou și grafică actualizată.

Mortal Kombat 11

Tip: Competitiv

Nr. jucători: 1-2

Clasificare: 18 ani+

Descriere: Adună-ţi prietenii pentru cel mai recent sezon al seriei de renume mondial a EA Sports, de această dată cu opţiunea de a juca pe străzi cu VOLTA Football. Din Buenos Aires până în Tokyo, sărbătoreşte cultura, stilul şi creativitatea fotbalului urban cu gameplay autentic. Cel mai potrivit jucător: toţi cei obsedaţi de sporturi, în special rivalii tăi în fotbal casual.


FIFA 20

Gen: Sports

Moduri de joc: Single Player, Cooperativ, Competitiv, Multiplayer Online

Nr. jucatori: 1-4

Clasificare: 3 ani+

Descriere: Adună-ţi prietenii pentru cel mai recent sezon al seriei de renume mondial a EA Sports, de această dată cu opţiunea de a vă ataca reciproc pe străzi prin VOLTA Football. De la locurile de joacă la acoperişuri, meciurile rapide şi furioase 2v2 sunt chiar mai distractive atunci când poţi face jonglerii de pe ziduri pentru a-ţi pune colegii în dificultate. 

Cel mai potrivit jucător: toţi cei obsedaţi de sporturi, în special rivalii tăi în fotbal de tip fantasy... 

Overcooked! 2

Tip: Cooperativ & Competitiv

Nr. jucători: 1-4

Clasificare: 3 ani+

Descriere: În bucătărie lucrurile pot deveni complicate. În Overcooked 2 se instaurează direct haosul. Adună copiii și apără Regatul Cepei de o hoardă de pâini zombie (Nedospiții).

Cooperează cu copiii sau sabotează-i în situațiile periculoase care apar în bucătărie: incendii, podea surpată, blaturi de lucru care încep să plutească. O să vă distrați bine de tot și îi vei învăța pe cei mici să facă tot felul de lucruri utile. 10/10 la capitolul educarea copiilor.Bonus pentru gamerii pasionați

Pentru „gamerii” dedicați trup și suflet, recomand 2 jocuri produse de Naughty Dog, ei fiind cei care creează cele mai relevante jocuri din punct de vedere al emoțiilor și al suspansului dat de poveștile bine scrise, îmbinate cu acțiunea de pe ecran, livrată la cea mai înaltă calitate cînd vorbim de gameplay. Cele mai mari studiouri de filme abia dacă pot să țină pasul cu experiența oferită de un joc Naughty Dog.

The Last of Us

Tip: acțiune-aventură

Nr. jucători: 1

Clasificare: 18 ani+

Descriere: O îmbinare între genul action și cel survival, evenimentele desfășurându-se într-un scenariu apocaliptic în care omenirea a fost măcinată de o boală misterioasă. 

Personajele principale sunt doi supraviețuitori, Joel, un bărbat trecut de 40 de ani, și Ellie, o adolescentă nevoită să înfrunte obstacolele din calea sa și emoțiile prin care va trece. Cei doi sunt nevoiti să lupte împreună pentru supraviețuire, prin orașele părăsite ale Statelor Unite.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Tip: acțiune-aventură

Nr. jucători: 1

Clasificare: 16 ani+

Descriere: Retrăieste sau experimentează, pentru prima dată, aventurile celebrului vânător de comori Nathan Drake și explorează, împreună cu acesta, ținuturi uitate de lume. Fiecare joc din această serie este o cursă contra cronometru, care se va purta pe toate continentele, și în care vei înfrunta alături de Nate toate greutățile care au stat mereu în calea marilor exploratori.

În caz că te interesează o gamă mai variată de jocuri, vezi că reducerile de primăvară tocmai au început pe Playstation Store. Ai de unde să alegi!

              VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies