Trending Review cu Daragiu - Episodul 33: O zi cu Radu Palaniță, câștigător Românii au talent 2020

Trending Review cu Daragiu - Episodul 33: O zi cu Radu Palaniță, câștigător Românii au talent 2020
Citeste mai mult despre: Trending Review, radu palanita, Selly,
Data: 12 Iunie 2020
Într-o ediție specială ”Trending Review”, Daragiu aka Alpaca l-a avut drept invitat în emisiune pe Radu Palaniță, câștigătorul ”Românii au talent” 2020.

Radu a vorbit cu Daragiu despre momentele pline de emoție când a fost declarat câștigător al emisiunii ”Românii au talent”, dar și despre planurile sale de viitor, i-a prezentat actualul loc de muncă, un atelier auto, și a venit și în studioul ”Trending Review” pentru o cântare.

În altă ordine de idei, Daragiu vorbește și despre scandalul momentului, și anume cazul vloggerului Alexandru „Colo” Bălan, care are aproape 1 milion de fani pe YouTube și care a fost acuzat că instigă la violență și abuz împotriva fetelor minore.

În alt clip aflat în trending pe YouTube, Selly explică fanilor câți bani a pierdut din cauza restricțiilor impuse de pandemie, care au anulat concertele și evenimentele 5Gang. ”Cred că 5Gang a pierdut cam 120.000 de euro în trei luni”. 

Urmăriți, în noul episod ”Trending Review” de mai jos, care sunt videoclipurile YouTube care au s-au clasat pe primele locuri în topul preferințelor românilor.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO