Un nou sezon România, te iubesc! începe în 12 septembrie. Paul Angelescu, reportaj despre incendiile din Grecia

Un nou sezon România, te iubesc! începe în 12 septembrie. Paul Angelescu, reportaj despre incendiile din Grecia
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
Duminică, de la ora 18:00, începe un nou sezon România, te iubesc!. Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu și Rareș Năstase vă așteaptă cu noi anchete, dezvăluiri, povești care trebuie spuse și declarații uluitoare. 

Săptămâna aceasta, Paul Angelescu ne duce pe drumul incendiilor devastatoare care au făcut ravagii anul acesta în Grecia, Italia, Turcia, Algeria, Siberia, California si vestul Canadei. Ce o să ne aștepte în România aflăm duminică, de la 18:00.

Schimbări ireversibile.  Efecte devastatoare. Timp limitat. În zodia codului roșu - un reportaj de Paul Angelescu, la România, te iubesc!. 

„Am fost în Grecia și am filmat în inima incendiilor de acolo. Am surprins dezastrul ecologic și tragediile pe care le trăiesc localnicii afectați. Apoi, am discutat cu experți pentru a încerca să înțelegem ce ne așteaptă pe noi în România. Nu în ultimul rând, am mers pe teren să vedem cât de pregătite, sau nu, sunt autoritățile pentru ce urmează”, a spus Paul Angelescu.

Anul acesta, fenomenele meteo extreme au pus stăpânire pe planetă. Organizația Națiunilor Unite a tras un semnal de alarmă vara aceasta când a anunțat că suntem în mijlocul unui cod roșu pentru umanitate, cauzat de încălzirea globală. Au fost doborâte noi recorduri de temperatură în Europa și Canada, iar vara anului 2021, după valuri uriașe de caniculă, a fost cea mai caldă vară din istorie. 

Nu ratați duminică, de la 18:00, prima ediție România, te iubesc! din noul sezon. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies