VIDEO Deborah Chow, regizoarea seriei Obi-Wan Kenobi, detalii din culisele producției din franciza Star Wars

VIDEO Deborah Chow, regizoarea seriei Obi-Wan Kenobi, detalii din culisele producției din franciza Star Wars
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iulie 2022
Data actualizare: 06 Iulie 2022
Obi-Wan Kenobi, miniseria regizată de Deborah Chow, a debutat pe Disney+ la 26 mai 2022. Parte din franciza Star Wars, seria de șase episoade e dedicată unuia dintre cele mai îndrăgite personaje, marele maestru Jedi Obi-Wan Kenobi. Creatoarea Deborah Chow a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, detalii din culisele producției.

Deborah Chow, ea însăși o mare admiratoare a francizei Star Wars create de George Lucas, a preluat de la acesta munca titanică adusă pe marile ecrane pentru a-l pune în centrul atenției pe Obi-Wan Kenobi, instructorul alunecosului Anakin Skywalker (Darth Vader).

Acțiunea seriei este plasată la zece ani după evenimentele din Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005) și ni-l înfățișează pe Obi-Wan ascunzându-se pe planeta Tatooine, după distrugerea cavalerilor Jedi.

Regizoarea Deborah Chow a dezvăluit într-un interviu acordat PROTVPlus.ro ce înseamnă, pentru miniserie, întoarcerea lui Darth Vader (Hayden Christensen) și cum a lucrat cu Ewan McGregor.

Hayden Christensen revine în franciză după 17 ani de pauză, moment pe care Deborah Chow îl consideră de maximă importanță pentru sucesul miniseriei.

M-am întâlnit cu Hayden la Toronto. Încă lucram la scenariu. Pentru mine a fost important ca Hayden să revină. Evident, pentru că există legătura cu cu primele episoade și pentru că Ewan revenea. Am stat și am vorbit cu el. Din fericire, era dornic să o facă. Am fost foarte norocoși”, a mărturisit regizoarea.

Vezi interviul complet mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies