Vlad Enăchescu este noul Head of Sports de la PRO TV

Vlad Enăchescu este noul Head of Sports de la PRO TV
Citeste mai mult despre: Vlad Enachescu, Pro Tv,
Data publicarii: 18 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Noiembrie 2021
PRO TV anunță numirea lui Vlad Enăchescu în funcția de Head of Sports. Cu o experiență de peste 25 de ani în televiziune și jurnalism sportiv, acesta a condus și dezvoltat cu succes unele dintre cele mai importante posturi TV de sport din România. 

 

Din această poziție, Vlad Enăchescu va coordona activitatea departamentului și se va ocupa de dezvoltarea conținutului sportiv, conform strategiei de dezvoltare a companiei, atât pentru PRO TV, cât și pentru canalele secundare. 

 

”Sunt fericit și totodată onorat să mă alătur celui mai important trust media din România. Întotdeauna mi-au plăcut provocările și am îmbrățișat cu această ocazie ideea unui proiect nou propus de managementul PRO TV, unul atractiv, cu impact în piața media. Cred în munca de echipă și am convingerea că împreună putem aduce spectacolul sportiv de calitate în casele tuturor românilor. Echidistanță, credibilitate și profesionalism – acestea sunt valorile care mi-au ghidat pașii în cariera de jurnalist și fac parte și din ADN-ul colegilor din PRO TV!”, a declarat Vlad Enăchescu. 

 

”Vrem ca și pe viitor românii să se bucure de spectacole sportive la cele mai înalte standarde, să dezvoltăm portofoliul de conținut premium, iar așa cum am anunțat deja la începutul toamnei, am achiziționat drepturile de difuzare pentru mai multe competiții importante – EURO 2024, EURO 2028, Europa League, Conference League, Cupa Angliei și Ultimate Fighting Championship. 

La Sport, avem o echipă editorială extrem de puternică și sunt convins că experiența lui Vlad va contribui semnificativ la dezvoltarea proiectelor viitoare. Îi urez bun venit în echipă și îi doresc succes!”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies