"Vorbește lumea" că vedetele dau România mai tare!

Citeste mai mult despre: Vorbeste lumea, 1 Decembrie, Romania,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 30 Noiembrie 2022
Data actualizare: 30 Noiembrie 2022
Vedetele de la „Vorbește Lumea”, alături de Cabral dau România mai tare de 27 de ani, la ProTV! Aceștia, cu ocazia aniversării poporului român și postului de televiziune preferat de cetățeni, au oferit interviuri interesante în care au răspuns la tot felul de întrebări. Iată ce au spus Shurubel, Bogdan Ciudoiu, Lili Sandu, Adela Popescu și Cabral Ibacka! 

Mâine, de ziua României, ProTV împlinește 27 de ani de când este alături de popor! Telespectatorii s-au obișnuit să își bea cafeaua alături de prezentatorii lor preferați de la Vorbește Lumea, de care s-au atașat și pe care doresc să îi vadă cât mai mulți ani pe micile ecrane! Adela Popescu, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au răspuns la întrebarea: „Dacă ProTV nu era un post de televiziune, ci o sărbătoare, ce am sărbători?”.

„Am sărbători profesionalismul! Am sărbători bucuria, fericirea. Suntem o bucurie, noi când mergem la muncă suntem pe bucurie”, au spus prezentatorii de la Vorbește Lumea.

Adela Popescu nu a putut să rateze asemenea ocazie și a fost prezentă la seria de interviuri de 1 Decembrie:

„S-ar sărbători fix ce se sărbătorește la ProTV de 1 Decembrie pentru că, într-adevăr, 1 Decembrie este o sărbătoare emblematică. De fiecare dată când e 1 Decembrie, nu știu dacă sărbătorim poporul sau sărbătorim postul de televiziune”, a s răspuns Adela Popescu.

Cabral a fost mai direct, fără a intra prea mult în detalii: „S-ar sărbători dragostea!” 

Mai mult decât atât, Adela Popescu și prezentatorii de la Vorbește Lumea au completat și versul: „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie...” :

„Să fie și ai mei copii mândri de ai lor glie!”, a spus Adela.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!