VOYO te trimite gratuit la Neversea. Înscrie-te în concurs și bucură-te de festival!

VOYO te trimite gratuit la Neversea. Înscrie-te în concurs și bucură-te de festival!
Citeste mai mult despre: voyo, neversea, VOYO concurs,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Iunie 2022
Data actualizare: 07 Iunie 2022
Vara asta ai voie la orice, fără limite. Abonează-te la VOYO, în perioada 2-15 iunie 2022, înscrie-te în concurs și fă-ți bagajul pentru Neversea! Află mai jos cum poți intra gratuit la festivalul de la malul mării!

Neversea e gata de party și nu începe fără tine. Dacă nu ți-ai cumpărat deja bilete, n-ai nicio grijă! Facem noi cinste cu 120 de invitații duble, pentru distracție fără egal la malul mării.

Abonează-te la VOYO în perioada 2 -15 iunie 2022, dă un LIKE paginilor de Facebook VOYO și Neversea și ești aproape de câștigarea unei invitații duble la mega-concertele verii. Descoperă postarea de concurs pe pagina de Facebook VOYO, spune-ne într-un comentariu cu cine ai merge la festival și etichetează cele două pagini de Facebook!

Sunt multe de făcut? Hai că e floare la ureche! 

Care sunt premiile puse în joc

Punem la bătaie 120 de invitații duble General Access la Festivalul Neversea, eveniment care va avea loc în perioada 7 - 10 iulie 2022 în Constanța. 

Nu mai sta pe gânduri! Intră pe pagina de Facebook VOYO până pe 15 iunie, înscrie-te în concurs și poți câștiga una dintre cele 120 de invitații duble!

Dă-ți VOYO... la Neversea!

Consultă Regulamentul complet!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies