Will Smith cu burtica la vedere! - Trending Review cu Daragiu - episodul 66

Will Smith cu burtica la vedere! - Trending Review cu Daragiu - episodul 66
Citeste mai mult despre: Trending Review, Will Smith,
Data publicarii: 07 Mai 2021
Data actualizare: 07 Mai 2021
Ca în fiecare vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca aduce, în stilul deja cunoscut, cele mai fierbinți subiecte care au făcut vâlvă pe internet.

Astfel, în această ediție, Alex Daragiu comentează imaginile cu un Will Smith cu burtică de băutor de bere, care a declarat că nu s-a simțit niciodată mai bine. ”Asta înseamnă să ai curaj, frate!”.

O transformare și mai dramatică de look a suferit-o Billie Eilish, cântăreața care a sfidat până acum vestimentația sexy, preferând să se remarce doar prin talent, dar care recent a pozat pentru Vogue în lenjerie intimă. 

Nici Mark Zuckerberg nu a scăpat de gura presei, după ce a ieșit la plajă cu o cantitatea impresionantă de cremă solară. 

Daragiu face și un anunț trist: a murit comediantul spaniol care a dat naștere unora dintre cele mai celebre meme-uri. Acesta a rămas în istorie pentru râsul său special, dar și pentru povestea ireală cu cele 19 tigăi.

Dacă nu știi ce slujbă să-ți iei, află că există ”mirositori de pantofi sport” pentru a determina dacă aceștia sunt fake sau adevărați. 

Și, dacă vreți să aflați ce descoperire uluitoare au făcut arheologii în Florida, urmăriți, mai jos, cel mai recent episod al show-ului protvplus.ro ”Trending Review”.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies