Wine Trips România, un show despre vinurile și cramele românești, în curând, pe protvplus.ro și VOYO

Wine Trips România, un show despre vinurile și cramele românești, în curând, pe protvplus.ro și VOYO
Citeste mai mult despre: wine trips romania, crame, vinuri,
Data publicarii: 07 Iulie 2021
Data actualizare: 13 Iulie 2021
Wine Trips România este noul show, coproducție protvplus.ro și Buzz Events, care descoperă frumusețea cramelor și a podgoriilor din România, oferind privitorilor o experiență oenologică completă. 

Gazda show-ului - care debutează în luna iulie pe protvplus.ro și VOYO - este cunoscutul somelier Sergiu Nedelea, ce ne va purta pe drumul vinului alături de invitați speciali precum: Dragoș Petrescu, Vali Bărbulescu, Mugur Mihăescu, Gabriel Coveșeanu (Cove), Chef Salvo Lo Castro, Adrian Sînă, Andi Moisescu și alții. 

La fiecare cramă, Sergiu Nedelea și oaspeții săi sunt întâmpinați de către proprietarii acesteia, persoane extraordinare care spun povestea vinului și a podgoriei, plini de pasiune și mândrie. 

De regulă, o degustare de vinuri începe dimineața devreme, cu un tur al unei părți din podgoria cu rânduri lungi de viță de vie. Cele mai multe crame sunt situate în castele vechi sau, în general, edificii vechi cu o istorie uimitoare și povești ascunse între zidurile lor. Aici, invitații află despre cum a început totul: de la primii proprietari, visele și ideile acestora, până în prezent. Nu în ultimul rând, oaspeții se bucură de o degustare adecvată de vinuri.

În primul sezon al show-ului, sunt prezentate opt crame renumite: Crama LacertA, Crama Avincis, Crama Budureasca, Domeniile Tohani, Crama Serve, Crama Oprișor, Crama The Iconic Estate, și Crama Vitis Metamorfosis. Pe lângă cele opt episoade cu cramele va exista un episod special găzduit de Casa Timiș, o locație simbolică pentru promovarea viticulturii și a experienței petrecerii timpului liber pe podgorie.  

La această experiență ne-au fost alături Volkswagen prin Porsche București Vest 1( transportator oficial) și eMAG (sponsor oficial). 

Wine Trips România este o agenție care se ocupă de promovarea turismului viticol național prin organizarea excursiilor la crame. Wine Trips Romania personalizează vacanțe de vin în toate regiunile vitivinicole din tara. Câteva dintre facilitățile pe care le pun la dispoziție clienților includ: tur de cramă, plimbări cu bicicleta prin vie, degustare de vin, picnic tradițional românesc pe podgorie, spectacole culinare, brunch în vie cu muzică live, concursuri de degustat vinul, posibilitatea de a crea propriul vin etc. 

Agenția se ocupă și de organizarea evenimentelor la crame: teambuilding-uri, lansări de produs, evenimente corporate, evenimente speciale, concerte, festivaluri, etc. Ofertele sunt personalizate în funcție de buget și nevoile clientului astfel încât rezultatul să fie unul memorabil. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies