Zanni, invitatul lui Marius Manole la Întrebarea mesei rotunde: "Nu plec niciodată în vacanță"

Zanni, invitatul lui Marius Manole la Întrebarea mesei rotunde: Nu plec niciodată în vacanță
Data publicarii: 10 Mai 2022
Data actualizare: 15 Mai 2022
La Întrebarea mesei rotunde, Marius Manole l-a avut drept invitat pe Zannidache, prezentatorul emisiunii Survivor: Extra Show.

Pentru prima dată față în față cu Marius Manole, Zanni recunoaște că nu avea o părere foarte bună despre actor și a ezitat mult înainte de a accepta să fie invitatul lui: “La prima vedere, nu mi-a plăcut de tine. Acum mi-am schimbat părerea. Așa fac mereu înainte să cunosc oamenii”.

Cei doi au o discuție extrem de sinceră, fără bariere, în care fostul câștigător Survivor povestește despre copilărie, perioada petrecută la cămin, lecțiile bune și mai puțin bune pe care le-a primit, cum a luptat pentru a nu mai fi agresat, succesul de pe TikTok și cum i s-a schimbat viața. “Cum au luat mâna de pe mine, mi s-a limpezit totul. Am terminat școala, m-am înscris la un curs de frizerie, am început să mă tatuez, m-am băgat într-un cămin de nefamiliști, un beci de 2 pe 2. Știam foarte bine ce vreau să fac”.

Zanni răspunde deschis întrebărilor lui Marius Manole. Acesta vorbește inclusiv despre momentul în care a fost prin masturbându-se în junglă și are câteva mărturisiri complet necenzurate.


Artistul mai face declarații în premieră despre viața personală și cea profesională, despre modul în care a evoluat, perioada în care a făcut balet, cum a reușit să ajungă în punctul în care este acum, cum a depășit depresia avută după Survivor și care îi sunt planurile de viitor.

Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap. Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun”, spune Zannidache.

Referitor la presupusa relație pe care a avut-o cu o fostă concurentă Survivor, acesta declară: “A fost o poveste, du-te-vino, mi-a înșelat așteptările, nu pe mine”, iar despre competiție și echipa lui, spune: “Acolo am învățat să înot, am învățat multe. Toți erau dușmanii mei, inclusiv cei din echipa mea. Jador e un băiat super sufletist, mi-a plăcut de el, voiam amândoi să reușim. Dar nu am rămas prieten cu nimeni”.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!