Ziua Disney la PRO TV. Iată ce super filme ți-am pregătit în 9 ianuarie

Ziua Disney la PRO TV. Iată ce super filme ți-am pregătit în 9 ianuarie
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Ianuarie 2022
Data actualizare: 05 Ianuarie 2022
Vrei o duminică de poveste? În 9 ianuarie, înainte cu o zi ca elevii să se întoarcă în bănci, ai Ziua Disney la PRO TV. Ți-am pregătit un maraton de filme la tine acasă, de care să te bucuri alături de cei dragi, de la mic la mare. 

Eroii Disney te invită la petrecere toată ziua! Începem dimineața cu „Prințesa gheții” și încheiem seara cu „Cartea junglei”, una dintre cele mai iubite povești ale copilăriei. Tot ce se vede pe PRO TV de ziua Disney se vede online și LIVE și pe VOYO

Ziua Disney. Iată ce poți urmări duminică, 9 ianuarie, la PRO TV


Ora 10:15 – „Prințesa gheții”. Filmul spune povestea lui Casey Carlyle, o adolescentă prinsă între visul de a deveni patinatoare și dorința mamei ei de a ajunge studentă la Harvard. Casey visează să fie încoronată “Prințesa gheții” într-o zi și are ca model trei patinatoare talentate: Nikki, Tiffany și Gen. Cassey acceptă provocarea vieții ei în încercarea de a deveni campioană pe gheață.


 

Ora 12:15 – „În inima pădurii”. Pregătiți-vă pentru o călătorie în lumea poveștilor cu care am crescut, alături de o distribuție de excepție. Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Anna Kendrick sau Chris Pine sunt doar câțiva dintre actorii musicalului regizat de Rob Marshall. Ne vom întâlni cu personajele din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa sau Jack și vrejul de fasole.

Ora 14:45 – „Bona de la forțele speciale”. Porția de comedie e asigurată de Vin Diesel, care-și încordează mușchii în rol de dădacă. Actorul e bona de la forțele speciale! Shane Wolf (rol intrepretat de Vin Diesel) este un pușcaș marin trimis să le asigure protecție unor copii, după ce tatăl lor, un om de știință care a condus un experiment secret, este asasinat. Meseria de dădacă se dovește pentru Shane cel mai greu lucru cu care s-a confruntat vreodată. 


Ora 16:45 – „Cenușăreasa"
.
Ce ar fi Ziua Disney fără cea mai îndrăgită poveste pentru copii? “Fii bună și ai curaj!”, este sfatul pe care frumoasa Ella îl primește de la mama ei pe patul de moarte. Tânăra este transformată în servitoare de mama vitregă, cea care îi face zilnic viața un calvar. Viața Cenușăresei se schimbă când, în pădure, dă peste un străin chipeș, despre care nu știe că este chiar prințul regatului. 

Ora 20:00 – „Cartea Junglei”. Seara magică se încheie cu aventurile simpaticului Mowgli. În încercarea de a-și găsi familia, băiețelul va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle. Printre actorii care și-au împrumutat vocea pentru peliculă îi amintim pe Bill Murray, Jamie Dornan, Idris Elba, Scarlet Johansson sau Lupita Nyong’o.

Ziua Disney la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!