Consilieri
Monica Anghel
Consilier Falsez pentru tine

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și cu experiență artiste din România. Vocea ei deosebită i-a adus numeroase premii naționale și internaționale, dar și admirația publicului. A debutat la 14 ani și, după o carieră de peste 33 de ani în muzică, ocupă astăzi scaunul de consilier în show-ul Falsez pentru tine, alături de Anna Lesko, Gojira și Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor este un cântăreț român, actor și om de televiziune. A jucat roluri principale și secundare în seriale românești cu audiențe mari, s-a lansat în muzică în anul 2000 cu formația Krypton și s-a dedicat muzicii timp de șase ani. Una drintre cele mai cunoscute piese pe care le-a interpretat este hitul pop rock Îți mai aduci aminte. Alături de Anna Lesko, Monica Anghel și Gojira, Răzvan Fodor este consilier în show-ul Falsez pentru tine.

Răzvan Fodor
Consilier Falsez pentru tine
Anna Lesko
Consilier Falsez pentru tine

Anna Lesko este cunoscută publicului român pentru muzica ei care combină sound-ul și folclorul rusesc cu pop dance. De-a lungul timpului ne-a încântat inclusiv cu aparițiile ei spectaculoase, atât pe scena cât și în viața privată. Este o artistă iubită, cu un sex-appeal devenit iconic în peisajul muzicii românești. Este urmarită de sute de mii de fani pe social media și va lansa în curând și un vlog culinar. Gătește, pictează, are cel concerte în toată țara, este mama lui Adam (5 ani) și din noiembrie și unul din cei patru consilieri ai noștri la Falsez pentru tine.

Gojira este George Dorin Andreescu. S-a apucat de muzică la 16 ani, iar după un timp a început să ia din ce în ce mai în serios muzica electronică. Ca Dj, Gojira reușește să atragă publicul prin diversitate, abordând stiluri diferite, de la breakbeat până la techno și electro, dar și hip-hop și rock. În echipa Falsez pentru tine, Gojira este consilier, alături de Anna Lesko, Monica Anghel și Răzvan Fodor.

Gojira
Consilier Falsez pentru tine
Prezentator
Mihai Bobonete
Prezentator Falsez pentru tine

Actor și comediant, Mihai Bobonete este o prezență relaxată și plină de umor. Actorul îl interpretează pe celebrul Bobiță din cel mai urmărit serial românesc, Las Fierbinți, și umple sălile cu admiratori ai umorului său la fiecare show de stand-up comedy. În show-ul Falsez pentru tine, Mihai Bobonete este maestru de ceremonii, în calitate de prezentator.

Modifică setările cookies