Antonia vine sâmbătă la Falsez pentru tine, de la 23:00, numai la PRO TV


	Antonia vine sâmbătă la Falsez pentru tine, de la 23:00, numai la PRO TV
Citeste mai mult despre: Falsez pentru tine, Antonia, ProTV,
Autor: Redactia
Data: 14 August 2020

Sâmbătă seară, de la ora 23.00, Antonia încearcă să-și dea seama câți dintre cei opt concurenți cântă și câți sunt afoni în show-ul Falsez pentru tine. Ajutată de Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, artista va trebui să-i deosebească pe concurenții din singura competiție muzicală unde vocea nu e obligatorie. 

Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, îi va explica de la început regulile jocului, în stilul caracteristic: ”Emisiunea aceasta e în felul următor: stăm noi doi, așa, și mai vorbim, mai vedem care-i treaba. Prima rundă se numește <<Rămâi tablou>> pentru că publicul va rămâne tablou la un sărut care va trebui să dureze, între noi doi, mai mult de un minut”.

Care va fi reacția artistei la această propunere, vedem sâmbătă seară. Prima eliminare a unui concurent îl va face pe acesta să-i spună invitatei: ”Îmi pare rău că am fost eliminat pentru că mă gândeam ca la final să-I dovedesc Antoniei că-s mai bun decât Alex Velea!”, în timp ce aceasta îi va replica: ”N-ai cum! Niciodată!”. 

Ce o va face pe Antonia să-i spună lui Gojira: ”Te omor!”, ce concurenți îi vor oferi indicii care o vor pune în încurcătură și o vor face să ia decizii greșite, dar și dacă la final va trebui să cânte împreună cu o super voce sau cu un afon, aflăm sâmbătă, de la ora 23.00, într-o nouă ediție Falsez pentru tine. 

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies