• Emisiuni
  • Falsez pentru tine
  • Sâmbătă seară, la "Falsez pentru tine", Mihai Bobonete îl va surprinde pe Fuego cu o declarație ieșită din comun

Sâmbătă seară, la "Falsez pentru tine", Mihai Bobonete îl va surprinde pe Fuego cu o declarație ieșită din comun

Sâmbătă seară, la "Falsez pentru tine", Mihai Bobonete îl va surprinde pe Fuego cu o declarație ieșită din comun

Sâmbătă seară, de la ora 22:30, opt oameni simpli intră în singura competiție muzicală unde vocea nu e obligatorie: Falsez pentru tine. Unii știu și vor să cânte, alții vor doar premiul de 10.000 de lei. Un invitat special trebuie să-i deosebească, iar patru consilieri celebri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, încearcă să-l ajute. Muzică, mister și distracție, mâine, de la ora 22.30, la PRO TV.

Unii spun că au fost martori la eveniment: cică posterele astea în care e el atunci când cântă colinde, lăcrimează. Alții spun că e un copil leneș, pentru că o lasă pe maică-sa în fiecare an să împodobească bradul”, va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, atunci când îl va introduce în scenă pe invitatul acestei ediții: Paul Surugiu - Fuego. ”La noi în țară, tot ce au fost moaște au fost de prin alte locuri. Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup”, îi va mărturisi Mihai Bobonete invitatului special. 

Ce voci îi vor da bătăi de cap artistului și ce concurentă îl va face să spună: ”Ai picioare foarte frumoase!”, asta după ce a fost eliminată și a mărturisit că: ”Aș fi vrut să cânt cu dumneavoastră, mai ales că bunica mea e o mare fană! Are poză cu dumneavoastră. Pot spune că am crescut cu Fuego”, vedem sâmbătă, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Falsez pentru tine. 

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Falsez pentru tine

Articole pentru emisiune Falsez pentru tine

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni