Anisia Gafton, cum nu ai mai văzut-o


	Anisia Gafton, cum nu ai mai văzut-o
Data: 17 Septembrie 2020
S-a remarcat în 2016 la “Românii au talent” cu show-uri de stand-up comedy, spuse în dulcele grai moldovenesc, iar în ultimii patru ani a devenit tot mai cunoscută în România. 

Cu peste 42 de mii de urmăritori pe Instagram, Anisia are o mulțime de fani care râd la glumele ei și îi admiră dezinvolura și simțul umorului. Chiar dacă ea se folosește de sex-appeal mai mult pentru glume și autoironii, Anisia dă dovadă de o senzualitate aparte, vizibilă în aparițiile Anisiei. Tocmai de aceea, o scenetă în care apare în costum de baie o arată ca pe o femeie sexy și frumoasă, dar și foarte haioasă.
 


Când a intrat în Fermă, Anisia a promis să fie relaxată și foarte glumeață, dar și foarte muncitoare. În echipa sătenilor și-a propus să rabde de foame pe cât posibil și să facă față tuturor provocărilor. 

Anul acesta, în Fermă, au intrat în echipa sătenilor Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei și George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu în echipa orășenilor.


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI
FOTO: ANISIA GAFTON INSTAGRAM

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies