Anna Lesko, extrem de senzuală în...noroi! Cum i-a făcut pe bărbați să ardă în flăcări


	Anna Lesko, extrem de senzuală în...noroi! Cum i-a făcut pe bărbați să ardă în flăcări
Data: 23 Septembrie 2020
Misterioasă și sexy, Anna Lesko a convins deja în Fermă că, vorba unora dintre fermieri, “poate conduce un batalion întreg de bărbați"
Mai mult, Anna s-a dovedit cea mai bună gospodină – capabilă să facă o ciorbă gustoasă din câteva ingrediente – dar rămâne, orice ar face, Anicyka Maya plină de sex appeal. Cel mai recent video de pe contul ei de Tik Tok, video postat și pe Instagram, o prezintă pe Anna sexy... în noroi! Și îi face pe bărbați să ardă în flăcări. 
 
Când a intrat în Fermă, Anna știa deja ce vrea, era conștientă și ce îi va lipsi, dar a ales provocarea:
 
”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce sa mai, o rapanoasa!???????????? #followme #tiktok @fermaprotv #diseara #21:30

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko) pe

Anul acesta, în Fermă, au intrat în echipa sătenilor Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei și George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu în echipa orășenilor.Primul concurent eliminat din Fermă – fără permisiunea de a rămâne nici măcar alături de bandiți, este Anisia Gafton. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: ANNA LESKO INSTAGRAM

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies