Anna Lesko: „George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine”


	Anna Lesko: „George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine”
Autor: Iulian Ioncea
Data: 06 Noiembrie 2020

Una este cântăreață de muzică populară și aduce veselia cu interpretările ei, altul aduce zâmbetul pe buze tuturor celor care iubesc teatrul sau filmele. Aseară, fiecare dintre ei a pierdut câte un duel de eliminare și a plecat spre casă: George Piștereanu și Ana Maria Ababei, foștii aliați, au spus adio competiției! 

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 7.1 puncte de rating și 20.7% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4.1 puncte de rating și 12.1% share.

După ce Elena Chiriac a câștigat proba decisivă în duelul cu Ana Ababei, a luat o decizie care a tulburat starea de spirit a competitorilor: i-a trimis la duel pe Andrei Stoica și Piștereanu. Gândul ei a fost unul extrem de clar: ”Abia aștept să am un drum mai liber spre sfârșitul competiției”

”Este o decizie strategică. A copiat stilul lui Gabi”, a fost reacția lui George când a auzit hotărârea colegei de-al trimite la luptă contra bunului său prieten și aliat, Andrei Stoica! În ciuda faptului că sunt ca frații, cei doi concurenți și-au dorit victoria și s-au implicat trup și suflet în cele două probe, Andrei reușind să le câștige pe ambele. 

Deși George a luptat pentru a se întoarce în fermă, Viviana a fost de părere că acesta nu și-a dorit destul: ”Mi se pare că a pierdut timp aiurea. A tras de timp”. Tristețea din arenă s-a resimțit imediat ce Mihaela Rădulescu a anunțat faptul că Piștereanu va pleca acasă. Andrei a declarat: ”Nu mi-a plăcut să concurez contra lui”, iar Anna Lesko i-a transmis unul dintre cele mai frumoase și emoționante mesaje: ”George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine”

”Neașteptată. Jovială. Etică. Plăcută. Morală. Emoțională” sunt câteva dintre cuvintele pe care Piștereanu le-a folosit pentru a descrie competiția, la final de drum. 7 concurenți continuă lupta spre marele titlu, cel de Fermierul anului 2020! Timpul trece, strategiile se schimbă, un lucru rămâne la fel: Ferma revine săptămâna viitoare! 

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies