Augustin Viziru, mesaj emoționant după finală! Cui i l-a transmis, dar și alături de cine a urmărit ultima ediție Ferma? 


	Augustin Viziru, mesaj emoționant după finală! Cui i l-a transmis, dar și alături de cine a urmărit ultima ediție Ferma? 
Data: 04 Decembrie 2020
La cinci ani de la sezonul în care a ratat premiul din cauza unei accidentări, Augustin Viziru și-a luat revanșa.
 
 
Actorul și-a arătat încântarea inclusiv pe Instagram, unde a mărturisit, alături de o poză în care el pune mâna pe trofeu:

"De cand te astept!"
 

Cea mai emoționantă fotografie postată după difuzarea finalei din Fermă îi prezintă însă pe Augustin și pe mama lui.  Bărbatul îi face și o declarație celei care i-a dat viață:

"Te iubeste băiatul tau!"
 

Într-un video haios, Augustin a arătat-o și pe Maria, fetița lui de câteva luni, alături de un text foarte simpatic:

“uite-asa ma bucur eu ...cand castigă tati meu ! semnat : Maria Bucuria." ❤️Într-o altă postare, Augustin surprinde însă cel mai tare. Arată că a umărit finala din Ferma alături de  Marius Vintilă, cel care a luat trofeul tocmai în sezonul în care el a fost eliminat în urma unei accidentări. 

 
Marele câștigător a știut să profite la maximum de a doua șansă primită și a mărturisit:

”Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educație fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN FERMA -ORĂȘENI VS SĂTENI FOTO: INSTAGRAM AUGUSTIN VIZIRU

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies