Augustin Viziru: „Nimeni nu știe ce simțim noi aici”! În săptămâna faptelor bune, și conflictele iau pauză


	Augustin Viziru: „Nimeni nu știe ce simțim noi aici”! În săptămâna faptelor bune, și conflictele iau pauză
Autor: Iulian Ioncea
Data: 18 Noiembrie 2020

Moș Crăciun, Asistenta Vivi, Menajera Anușca, Wonder Woman, Superman și D’Artagnan sunt cele șase personaje reprezentate de concurenții rămași în competiției!

De ieri, aceștia și-au luat rolul în serios și au aflat că dacă, din greșeală, își vor spune pe numele reale vor fi pedepsiți! Atenția la acest detaliu a fost rapid îngreunată de oboseală, treaba din grădină și lipsa mâncării. Pedeapsa? O vom afla curând! 

Aseară, Elena Chiriac și-a preluat mandatul de fermier șef și a făcut primele ei alegeri: Anna Lesko și Gabriel Toader sunt servitorii săptămânii! Dacă Gabi luase o pauză de la a fi cel care trebuie să rezolve majoritatea activităților din gospodărie, pentru Anna este deja al doilea mandat consecutiv. Rămâne de văzut care dintre cei doi va merge la duel în această săptămână!  

Tot din ediția de ieri, ”un nou fermier este martorul tuturor secretelor din casă”, după cum Mihaela îl va descrie pe Mutulică! Bușteanul primit de fermieri, care nu are voie să fie lăsat din brațe și care doarme noaptea alături de concurentul care l-a ținut ultimul, pare că ascunde ceva! Să fie oare o veste bună pentru cei șase fermieri aflați tot mai aproape de marea finală?

În doar câteva ore, pe competitori îi așteaptă o probă spectaculoasă pentru mâncare! În echipe de câte doi, aceștia se vor confrunta cu o provocare neașteptată care va demonstra cât sunt de îndârjiți și dispuși să lupte până la capătul puterilor. Augustin Viziru va admite că lucrurile sunt tot mai complicate și că ”nimeni nu știe ce simțim noi aici”.

Când Mihaela îi va vizita pe fermieri, aceștia vor primi o pedeapsă care va aduce numeroase râsete și care va schimba total atmosfera din casă! Se pare că uneori apariția unui nou personaj, mai ales când acesta nu luptă pentru premiu, poate să lase deoparte, măcar pentru scurt timp, conflictele și miciile răutăți dintre concurenți! 

Nu ratați de la 20:30 o nouă ediție în care vom afla cine va merge la duelul de eliminare, vom vedea ce îl va face pe Andrei Stoica să creadă că poartă o discuție cu soția lui și ce o va determina pe Viviana să se gândească și mai mult la George Burcea și la clipele petrecute împreună! 

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 31: Despre săptămâna faptelor bune cu arhitectul Visuri la cheie, Laura Boghiu

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies