Aventurile de la Ferma vedetelor continua pe primul loc in topul audientelor


	Aventurile de la Ferma vedetelor continua pe primul loc in topul audientelor
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, audiente, aventuri,
Data: 15 Februarie 2018

Ferma vedetelor are parte de un debut in forta! Doua zile consecutive telespectatorii au ales sa isi petreaca serile alaturi de cele 6 perechi de vedete ce au intrat in experienta vietii lor. 

Prima noapte in Ferma vedetelor a trecut greu, iar oboseala si-a spus cuvantul dand nastere la primele tensiuni intre cei 12 concurenti.

Rona Hartner si Dragos Mostenescu au fost alesi ca primi servitori, iar Rona are o decizie importanta de luat in aceasta seara dupa ce a fost aleasa si prima duelista! Distractia continua, iar emotiile primului duel se vor vedea in aceasta seara de la ora 20:00, la PRO TV.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.9 puncte de rating si 20.5% share. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit drumul initiatic catre ferma dezafectata, iar in minutul de aur, de la 20:49, peste 2.2 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Gasca vesela de fermieri sunt pusi pe treaba! Inca de la prima ora a diminetii, ei s-au trezit cu chef de munca si l-au surprins pe Nea Rata cand a intrat pe poarta fermei. Au fost doua zile pline pentru ei, insa stilul lor de munca imbina utilul cu placutul.

Sarcina saptamanii data de Nea Rata este construirea unui tarc pentru oi, insa el le-a facut o surprinza si le-a adus cate o oaie pentru fiecare cuplu inainte sa fie gata tarcul. Nea Pavel, ajutorul lui Nea Rata de la Porumbacu, i-a invatat cum sa mulga oile dupa ce au reusit sa le recupereze din padure.

Primii servitori alesi la masa au fost Rona si Dragos, iar dintre cei doi Rona a fost alesa pentru a merge la duel. Sarcinile zilnice au starnit tensiuni intre Patrizia, fermierul saptamanii, si Rona, pentru ca nu erau indeplinite conform asteptarilor.

Vizita Monicai a adus, pe langa alegerea duelistului, si multa emotie la masa din bucatarie deoarece dorul de copiii lor nu a putut fi tinut in frau. Situatia duelurilor a fost lamurita de Monica: atata timp cat cel provocat la duel are partenerul in ferma, duelul va fi dublu, insa eliminat va fi numai cel provocat sau ales duelist din echipa perdanta. Munca la dublu, distractie la greu, dar si tenisiuni pe masura. Presiunea faptului ca Rona urmeaza sa provoace pe cineva la duel si va fi primul duel din competitie a dat nastere la discutii ascunse.

In aceasta seara, emotiile vor atinge cel mai inalt nivel, iar primul duel la dublu ii va tine cu sufletul la gura pe concurenti! Muzica, dansul si distractia nu vor lipsi, ci vor fi mai prezente ca oricand. Nea Rata va veni alaturi de negustoreasa Marioara pentru a lua pulsul fermei!

De la ce porneste cearta dintre Daniel si Patrizia, dar si cine va castiga duelul ramane de vazut, numai la PRO TV, de la ora 20:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies