Cu ochii în lacrimi, Gabriel Toader a părăsit competiția! Doar cinci concurenți continuă lupta pentru marele premiu


	Cu ochii în lacrimi, Gabriel Toader a părăsit competiția! Doar cinci concurenți continuă lupta pentru marele premiu
Citeste mai mult despre: Gabriel Toader, accidentare, ferma,
Data: 26 Noiembrie 2020

”Dacă mergi la spital este egal cu ieșit din competiție” a fost replica spusă de Mihaela Rădulescu care a reprezentat sfârșitul drumului pentru Gabriel Toader în Ferma!

După ce a trecut prin cele mai dure experiențe: eliminarea din prima zi, supraviețuirea în tabăra bandiților și o revenire dură în casă, concurentul a părăsit aseară competiția. 

Într-un cadru trist, cei cinci fermieri rămași în joc și-au luat la revedere de la colegul lor care s-a accidentat în timpul probei pentru mâncare. În ciuda tuturor conflictelor existente până la acest moment, concurenții și-au amintit doar momentele frumoase. ”Indiferent câte s-au întâmplat, ne-a demonstrat că e un om harnic și darnic”, a spus Viviana, cea care a trăit alături de Gabi în pădure. 

Am intrat slab, eram motivat, dar nu pregătit”, așa și-a încheiat Gabi drumul în cea mai mare provocare a vieții lui. A ieșit mai puternic, mai decis să meargă până spre etapa finală. În aplauze și urale, Gabi Toader a părăsit competiția, cu gândul că doar o accidentare i-a oprit drumul spre marele premiu. 

Ferma continuă! În această seară, Anna Lesko, Viviana Sposub, Andrei Stoica, Augustin Viziru și Elena Chiriac vor avea parte de o nouă provocare majoră: un duel în care vor fi toți implicați. Care va fi miza acestei lupte și cine se va impune, descoperim în noua ediție!

La întoarcerea de la duel, pe fermieri îi așteaptă o mare surpriză! Foștii concurenți revin în casă pentru a le fi alături în ultimele zile ale competiției! ”Când i-am văzut pe toți c-au intrat în casă, am plâns”, va spune Andrei Stoica. Cum vor petrece revederea, ce vechi conflicte se vor reaprinde, ce noi pasiuni vor apărea și cum va arăta prima noapte cu toți în casă, aflăm în câteva ore. 

Nu a mai rămas mult din această săptămână, însă ediția de diseară nu poate fi ratată! De la 21:30 pe concurenți îi așteaptă ultimele ore în care pot termina curățenia din casă, un duel cu o miză puternică, dar și reîntâlnirea cu cei alături de care au scris povestea sezonului! 

Ferma. Orășeni vs Săteni

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies