Elena Chiriac a emoționat pe toată lumea după finala din Fermă! La ce cuvinte speciale i-au răspuns o mulțime de vedete


	Elena Chiriac a emoționat pe toată lumea după finala din Fermă! La ce cuvinte speciale i-au răspuns o mulțime de vedete
Data: 04 Decembrie 2020
Cea mai tânără concurentă din acest sezon Ferma – orșeni vs săteni a arătat că, atunci când ești determinat, știi ce vrei și ai încredere, nu există limite.
S-a clasat pe locul doi într-un concurs unde mulți nu îi dădeau inițial șansa de a trece de primul duel și, chiar dacă nu a câștigat trofeul, a avut parte de lucruri la fel de valoroase. Și-a mărit încrederea în propriile forțe, a ajuns, cum a spus ea insăși, să învețe să se adapteze și să accepte oamenii așa cum sunt, iar mai presus de orice, a câștigat un prieten de nădejde în Augustin Viziru. 


 
Pozele și mesajele postate pe Instagram după Marea Finală arată că Elena a reușit să treacă peste orgoliu și nu se simtă rănită că nu a fost pe locul întâi, ba chiar a găsit puterea să se bucure pentru Augustin Viziru. Lângă o fotografie cu acesta, Elena a scris:
 
"Nu mai e nevoie de cuvinte."Alături de o poză în care cei doi se îmbrățișează în calitate de ultimii doi finaliști, Elena a adăugat:
 
"Cel mai frumos moment din viața mea."

Postările au avut parte de o mulțime de Like-uri și de nenumărate comentarii. Elena a fost felicitată și admirată atât de colegi din Fermă precum Paul Diaconescu sau Andreea Antonescu, dar și de Mihaela Rădulescu, Lora sau Sorana Darclee ( fostă componentă a trupei ASIA). 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: INSTAGRAM ELENA CHIRIAC

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies