Giulia Nahmany, după eliminarea din Fermă: ”O să-mi iau această forță și o să o aplic în viața reală”


	Giulia Nahmany, după eliminarea din Fermă: ”O să-mi iau această forță și o să o aplic în viața reală”
Data: 23 Octombrie 2020

Au fost eliminați în prima seară, au mers împreună în pădure, au revenit împreună în Fermă...și au luptat unul contra altuia pentru un loc în competiție! 

Alianța primilor bandiți, Gabi și Giulia s-a-ncheiat! Giulia Nahmany a pierdut duelul și a plecat acasă, mânată de un gând impresionant: ”O să-mi iau această forță și o să o aplic în viața reală”.

Deși Giulia a insistat că și-a pus toată puterea în luptă, colegii au simțit că duelul a fost unul inegal: ”Îmi pare rău că nu ne-a oferit o luptă pe cinste”, a spus Andrei Stoica. Întorși în Fermă, concurenții și-au exprimat regretele pentru plecarea fostei bandite, dar au și început să facă planurile pentru a o răzbuna și a-l face pe Gabi să regrete că a rămas în casă! 

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.7 puncte de rating și 18.2% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4 puncte de rating și 13% share.

Clătite cu ciocolată! Părea un dulce la care fermierii doar visau, dar care aseară a devenit realitate. După duel, în casă, îi aștepta un borcan cu cremă de ciocolată care putea fi mâncat doar cu o condiție: dacă era servit direct de pe un concurent de sex opus. Cum băieții s-au arătat timizi și deloc dornici să își ajute colegele pentru a-și satisface pofta de dulce, fetele s-au descurcat: ”Am respectat regula, dar am făcut-o mai frumoasă”, a menționat Elena. 

Seara s-a încheiat cu una dintre cele mai sincere și deschise discuții strategice de până la acest moment! Piștereanu, Anna Lesko, Andrei și Ana Maria Ababei au decis că este momentul să ia frâiele jocului în mâini și să aranjeze câștigătorul viitorului duel de fermier șef! Dacă planul lor va funcționa sau nu, aflăm marțea viitoare! 

Noi probe care îi vor pune în dificultate, răsturnări de situație care îi vor face să realizeze că drumul spre marea finală este încă foarte lung și momente în care emoțiile vor învinge în fața raționalului, nu pot fi ratate săptămâna următoare în Ferma. Orășeni vs Săteni, cel mai puternic experiment social!

Ferma. Orășeni vs Săteni

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 21: Giulia Nahmany, primele dezvlăluiri după eliminare

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies