Ioana Filimon: "Prietenele mele au spus că scriu doar tâmpenii"


	Ioana Filimon: "Prietenele mele au spus că scriu doar tâmpenii"
Data: 26 Noiembrie 2019

Cu 135 de mii de urmăritori, Ioana Filimon e extrem de iubită și apreciată pe Instagram.

Cu toate acestea,  cea mai recentă poză a Ioanei e însoțită de un text cel puțin haios:

"Prietenele mele nu m-au lăsat sa pun descriere fiindcă au spus ca scriu doar tâmpenii. Vă  rog frumos sa le certați! Mulțumesc anticipat."

Evident că mulți fani i-au sărit în ajutor și, mai în glumă, mai în serios, au asigurat-o că iubesc postările ei. 

Ioana Filimon  avut primele apariţii la televiziune în 2016, după ce a câştigat Miss România. “La Măruţă” a prezentat-o atunci în varianta blondă, dar la fel de frumoasă şi sexy. După primul ei interviu la Cătălin în emisiune, Ioana a avut parte de aprecieri, dar şi de multe comentarii negative. Mulţi au acuzat-o că are mai multe operaţii estetice decât recunoaşte şi că în special buzele sunt injectate ca să arate aşa.
 

Ioana a revenit la Cătălin în platou ca să se apere, iar mărturisirile ei au fost surprinzătoare:

“Buzele mele sunt 100% la 100% naturale. Chiar eram complexată că le aveam aşa când eram mică. Îi înţeleg într-un fel pe cei care mă acuză că am operaţii, dar să se pună în locul meu, chiar nu a fost uşor să fii mică şi să ai aşa un complex. Acum îmi place şi mie, dar până acum patru, cinci ani, nu mă dădeam cu nimic pe buze.”

Miss România 2016 a mărturisit că are implanturi la sâni, dar că în rest e naturală, fără nicio altă intervenţie. A mai povestit atunci că a ajuns în lumina reflectoarelor doar susţinută moral de prieteni, fără niciun alt sprijin : “Provin dintr-o familie modestă. În plus, nu m-a sprijinit niciun model cu bani.”

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU IOANA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS:Ioana Filimon este din Timișoara, e model încă din adolescenţă și a studiat Inginerie și Protecția Mediului. A câştigat Miss România şi alte concursuri de frumuseţe care i-au adus faima. 


Pe PRO TV PLUS vedeţi cele mai importante momente din emisiunile voastre favorite

FOTO: FACEBOOK

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies