Lucian a decis: se va duela cu Dan Helciug!

Lucian a decis: se va duela cu Dan Helciug!
Citeste mai mult despre: Lucian Viziru, Dan Helciug, duel,
Data: 03 Aprilie 2015

Discutiile aprinse din ultima vreme si-au pus amprenta pe concurenti. Inclusiv Lucian Viziru, ultimul concurent intrat in casa, a simtit pe propria piele atmosfera incarcata de tensiune de la Ferma Vedetelor. Astfel, pentru a doua saptamana consecutiv servitor si pentru prima oara nominalizat la duel, Lucian a ales sa il provoace la lupta pe Dan Helciug. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, 20:28 - 21:22, de peste 1.8 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:21 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 10.5 puncte de rating si 24.1% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.1 puncte de rating si 14.1% share. 

Nea Rata i-a vizitat pe fermieri la prima ora a diminetii, luandu-i prin suprindere si dand nastere la tot felul de speculatii: s-a certat cu doamna Rata, a cazut din pat? Cert a fost ca nu se asteptau sa le treaca pragul asa devreme, cand inca nu apucasera sa se trezeasca bine. 

Dupa o scurta inspectie, el i-a avertizat ca in scurt timp nu le va mai putea aduce provizii si vor trebui sa isi contruiasca o relatie frumoasa cu negustorul care va veni, deoarece el va fi sursa lor de aprovizionare pe viitor. Fermierii l-au poftit la masa, l-au servit cu cafea, i-au cantat, i-au dansat si l-au rasfatat. Cristina si Vica l-au pupat pe obraz: “Mi-a tras o ventuza! Ma duc acasa, asta e proba de divort!”- a spus el. Ionut s-a inteles cu nea Rata sa aduca oile si porcii in ziua urmatoare pentru ca atunci va fi gata adapostul.

Iulia Vantur a venit cu o noua provocare pentru fermieri. Fiecare concurent, cu exceptia servitorilor si a fermierului saptamanii, a trebuit sa extraga cate un jeton, urmand a fi legati pentru 24 de ore de persoana care a extras acelasi numar. Cristina a fost desemnata sa aiba grija ca regulile jocului sa fie respectate de toata lumea. Ideea jocului a fost de a se cunoaste mai bine si a crea legaturi mai puternice intre ei. Doinita a fost legata de Ionut, Corina de Lucian, Augustin de Dima, iar Vica a fost legata de Dan. Provocarea Iuliei a starnit hohote de ras, situatii amuzante, incurcaturi, iar cel mai dificil lucru pentru ei a fost mersul la toaleta: “Eu n-am vazut, n-am simtit si n-am auzit nimic!” – a spus Corina. 

In momentul alegerii celui de-al doilea duelist, toate voturile s-au indreptat catre Dan, el fiind singurul care l-a nominalizat pe Dima pentru duel. Insa, decizia finala a lui Lucian a fost Dan, devenind astfel adversarul sau la duelul de sambata: “Normal ca tovarasii vor sa ma dea afara din concurs pentru ca sunt un concurent important. Sau poate sunt paranoic, e si asta o explicatie!” – a declarat Dan. 

In editia de sambata, de la 22:15, telespectatorii vor descoperi cum se pregatesc cei doi adversari pentru duel si cum se vor descurca vedetele cu animalele pe care le vor primi de la nea Rata, dar si cine va iesi castigator la marea confruntare. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies