Lupta interioară va fi mai puternică decât duelul cu eliminare. „Te aștept acasă! Să lupți până la capăt!”


	Lupta interioară va fi mai puternică decât duelul cu eliminare. „Te aștept acasă! Să lupți până la capăt!”
Autor: Diana Oprea
Data: 27 Octombrie 2020

Începe o săptămână grea, o săptămână în care lupta dintre rațional și dragoste atinge apogeul! Astăzi, de la 21:30, strategiile pălesc în fața realității, în fața probelor care se încheie cu eliminare și a serilor care se termină în lacrimi.

Joia trecută, în urma plecării Giuliei Nahmany și a revenirii lui Gabriel Toader în competiție, fermierii credeau că au găsit planul perfect pentru a-l elimina pe fostul bandit. În această seară, după ce Mihaela va anunța pe cine a lăsat Giulia ca propunere pentru rolul de fermier șef, colegii vor vota cine îi va fi adversar. Însă, surprizele nu se vor opri deoarece Mihaela va face un anunț șoc: ”Cine pierde, pleacă acasă. Este primul duel de fermier șef cu eliminare”. Cine va câștiga dreptul de a conduce ferma, dar și de a rămâne în competiție, aflăm curând!

”Lucrurile se întâmplă și ne iau prin surprindere pe toți”, este replica Andreei Antonescu care va sintetiza sentimentele de tristețe, uimire și dezamăgire pe care le vor simți fermierii pe parcursul acestei zile. Când vor crede că au acceptat o decizie și că au înțeles ceea ce va urma, o nouă situație îi va da peste cap. 

Mai puternică decât duelul cu eliminare se va demonstra lupta interioară pe care doi dintre concurenți o vor avea în această seară! Ai crede că uneori o replică precum: ”Acum simt să-ți spun că TE IUBESC! Am visat și ți-am zis-o” este tot ceea ce vrei să auzi. Dar ce faci, când este urmată de ”Plec. Te aștept acasă. Să lupți până la capăt”? Reacționezi. Și îți dai seama că ai de făcut una dintre cele mai dificile alegeri din viață: mergi tu mai departe cu riscul de a-ți pune sănătatea în pericol sau lași persoana iubită să lupte pentru amândoi spre finală? ”Doamne, ce întorsătură de situație”...cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, un concurent va părăsi astăzi competiția!

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 21: Giulia Nahmany, primele dezvăluiri după eliminare

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies