Margo s-a alăturat echipei bandiților, în Ferma. Orășeni vs Săteni!

Margo s-a alăturat echipei bandiților, în Ferma. Orășeni vs Săteni!
Autor: Diana Oprea
Data: 18 Septembrie 2020

Cine a spus că un bucătar, un fotomodel internațional și o antreprenoare nu-și pot forma propriul lor trib, clar nu s-a gândit la sezonul actual din Ferma! Gabi, Alina și Giulia au învățat să conviețuiască, să se antreneze și...să fure!

Cea mai importantă pradă a lor a fost găina furată miercuri seara din curtea fermierilor, chiar în timp ce aceștia erau în casă, la o discuție cu Mihaela Rădulescu!

Aseară, am descoperit cum funcționează viața în patru în tabăra bandiților, odată ce Margo, găina, și-a câștigat locul în grupul lor! Chiar de la prima oră a dimineții, Gabi s-a trezit și a început să muncească la un țarc mai mare pentru Margo, în timp ce Alina s-a atașat cel mai rapid de ea și a recunoscut: ”N-am văzut în viața mea găină așa frumoasă”. 

Glumele lui Gabi despre tăierea lui Margo și pregătirea acesteia în feluri de mâncare pentru următoarele zile a atras imediat comentarii acide din partea fetelor, ambele fiind vegetariene: ”Dacă o taie, eu plec acasă. Nu accept așa ceva”, a spus Alina.

Treptat, până și Gabi a învățat să o îndrăgească și chiar să aștepte de la Margo anumite sunete în timp ce o mângâiau. Surpriza a venit chiar de la el! Gabi a refuzat pauza de masă pentru că lucra la noul adăpost al găinii: ”Nu mănânc pentru că-i fac Margaretei locul”. 

Dacă va reuși Margo să învețe să conviețuiască cu puțina hrană pe care o au bandiții la dispoziție, dacă va înțelege tot mai mult din cuvintele oamenilor și chiar le va răspunde la întrebări, vedem și marți, de la 21:30 pe PRO TV! 

Vezi și: Anna Lesko, în lacrimi la Ferma. Orășeni vs. săteni. Cu ce problemă se confruntă cântăreața

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies