Mihaela Rădulescu, mesaje de apreciere din partea fanilor pe rețelele de socializare


	Mihaela Rădulescu, mesaje de apreciere din partea fanilor pe rețelele de socializare
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, Instagram, mesaje,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 28 Ianuarie 2019
Odată cu începerea noului proiect Ferma, care va debuta pe 29 ianuarie, de la 21:30 pe PRO TV, Mihaela Rădulescu a primit numeroase comentarii de apreciere din partea fanilor, pe rețelele de socializare.

Gazdă a emisiunii, alături de Cristian Bazgan, Mihaela Rădulescu și-a publicat pe contul sau de instagram o fotografie alături de co-prezentatorul sau, Cristian Bozgan, prin care își îndeamnă fanii să nu rateze nici o ediție din emisiunea Ferma. 

Deși a avut câteva pauze bine meritate din show-bizz-ul românesc, prezentatoarea tv și-a păstrat o puternică legătură cu fanii săi în mediul virtual, de-a lungul timpului. 

Astfel, Mihaela Rădulescu are o întreagă comunitate de fani pe Instagram, cea mai populară platforma la momentul actual, având peste 400 de mii de urmăritori. 

În fotografia de mai sus, vedeta a strâns aproximativ 5000 de aprecieri și un val de comentarii prin care fanii exprimă că așteaptă cu sufletul la gură lansarea noului proiect, Ferma.


Pe Mihaela Rădulescu o puteți urmări începând de mâine seară, 29 ianuarie, începând cu ora 21:30 în Ferma - un nou început. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies