Mutulică a vorbit: „Duel fără eliminare”! Viviana a primit o nouă șansă în competiție


	Mutulică a vorbit: „Duel fără eliminare”! Viviana a primit o nouă șansă în competiție
Autor: Iulian Ioncea
Data: 20 Noiembrie 2020

După ce până acum scăpase de emoțiile duelului, Anna Lesko s-a confruntat aseară cu aliata și prietena ei: Viviana Sposub. După o luptă frumoasă, în trei runde, Anna a reușit să demonstreze că-și merită locul în competiție și a câștigat cu 2-1, reușind să câștige un loc în următoarea etapă a jocului. Însă ceea ce a urmat i-a șocat pe toți concurenții!

”Mutulică are ceva de spus, încă de când vi l-am dat și a tăcut... acum a venit momentul să zică”, a declarat Mihaela Rădulescu, înainte de a-l ruga pe Augustin Viziru să spargă bușteanul purtat întreaga săptămână de fermieri prin casă. ”Duel fără eliminare”, acesta a fost mesajul ascuns de Mutulică și așa s-a numit noua șansă primită de Viviana în competiție.

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.9 puncte de rating și 18.0% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 5.0 puncte de rating și 15.3% share.

Dacă Andrei, Anna și Gabriel s-au bucurat enorm când au aflat faptul că Viviana se va întoarce în Fermă alături de ei, Elena Chiriac a admis că nu se aștepta la așa ceva și că spera că strategia ei va funcționa: ”L-am pupat pe Mutulică atât de mult, încât mă așteptam să vină cu vești bune, a venit cu fix opusul. M-a dat peste cap. Fata asta nu mai pleacă acasă?”.

În timp ce oferea ultimele declarații despre această experiență, Viviana i-a auzit pe colegii care o strigau și a revenit în arenă, unde a aflat veștile surprinzătoare! Cu ochii în lacrimi, aceasta a recunoscut: ”De data asta chiar am crezut că plec acasă. Nu m-aș fi așteptat, cred că nici colegii nu se mai așteptau să mă întorc încă o dată... Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. M-am întors”.

După o săptămână a faptelor bune, care i-a trecut prin sentimente de dor, de momente în lacrimi cu gândul la cei de acasă care-i iubesc și-i așteaptă să revină, cei șase fermieri continuă luptă spre marele premiu. Timpul se scurge, drumul devine tot mai greoi. Cine va reuși să treacă și ultimele provocări și să facă pasul spre marea finală, aflăm în următoarele ediții Ferma! 

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 33: George Burcea, declarații în exclusivitate despre relația cu Viviana

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies