Prima declarație a lui Cristian Bozgan. Ce spune prezentatorul FERMA despre concurenți


	Prima declarație a lui Cristian Bozgan. Ce spune prezentatorul FERMA despre concurenți
Citeste mai mult despre: ferma, Cristian Bozgan,
Autor: Ionela Lupu
Data: 23 Ianuarie 2019

Cristian Bozgan a stat până acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie. Într-un interviu acordat pentru PROTV.RO, Cristian ne-a oferit câteva detalii despre concurenții Ferma. 

Să le fie concurenților „teamă” de tine?

Concurenții ar trebui să fie ei înșiși, să se comporte normal. Eu sunt acolo să îi ajut în măsura în care pot. Mi-ar plăcea să-i văd harnici, muncitori, responsabili. Dacă unul dintre ingredientele astea ar lipsi, vor vedea și altă față a mea. 

Există diferențe de reacție între bărbați și femei în condiții extreme?

Într-o situație de supraviețuire, o să râdeți, dar pe femei mă bazez cel mai mult! Întotdeauna mă bazez pe intuiția feminină în situații de criză. Dacă busola mea arată nordul într-o parte și știu că acolo trebuie să mergem, dacă o femeie din grup mă privește și o văd că e serioasă și îmi spune că instinctul ei zice să ne abatem cu 20 de grade, arunc busola. Habar n-am ce se întâmplă în organismul ăsta al nostru, în mintea noastră. Femeile au o intuiție anume, iar în situații de criză sunt geniale!

Citește și: Primele imagini cu concurenții din FERMA. Marea premieră din 29 ianuarie la PRO TV

Despre noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu!

Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului, îi va urmări îndeaproape și le va fi confident, iar Cristian Bozgan, prezentator Ferma, le va da sarcinile și se va asigura că toți le respectă

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies