Proba pentru mâncare: efort colosal, dar și prilej pentru glume ”picante”

Autor: Diana Oprea
Data: 18 Noiembrie 2020

Competitorii au avut parte de o probă spectaculoasă pentru mâncare, dar și foarte solicitantă. În echipe de câte doi, aceștia au luptat până la capătul puterilor pentru câteva chiftele, cafea și bomboane. 

Când s-au pomenit în asemenea ipostaze, pe alocuri provocatoare, Augustin Viziru și Anna Lesko au făcut senzație cu glumele lor. 

Începutul contează, trebuie să fie cu atenție, cu grijă...Bă, cert este că m-ai ținut strong, erai acolo, pe poziție”, îi spune Anna lui Augustin.  

Asta-i muncă de echipă, în echipă trebuie să te sacrifici. Să nu cumva să crezi că n-am sesizat că la un moment dat, când ai simțit să sunt obosit, ai pus mâinile și m-ai ajutat un pic. Să nu crezi că scap detalii. Deci, ai făcut joc de echipă. Da, la un moment dat trebuia să mă uit și în jos, să văd găleata și...în loc să văd găleata, vedeam...”, povestește Augustin, amuzat de situație.

Proba le-a cam creat probleme lui Andrei Stoica și Elena Chiriac, care s-au dezechilibrat de mai multe ori. În urma unei căzături, Elena s-a ales și cu o zgârietură, dar a trecut cu zâmbetul pe buze peste incident. La final, ea a menționat că a fost o probă foarte grea. 

Urmărește materialul video de mai sus. 
 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies