Românii au ales din nou Ferma! Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit aventurile concurenților


	Românii au ales din nou Ferma! Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit aventurile concurenților
Citeste mai mult despre: ferma, concurenti ferma, ferma 2019,
Autor: Redactia
Data: 06 Februarie 2019

Ediția Ferma de marți seara a fost, din nou, lider absolut de audiență pe toate categoriile de public, cu cifre duble comparativ cu televiziunea clasată pe locul secund! Astfel, telespectatorii au fost cu ochii pe aventurile concurenților din Ferma: tensiunile din cabană și încercările fetelor de a aplana conflictele, duelul dintre Carmen și Jorge pentru a prelua șefia în fermă și strategiile concurenților pentru a se asigura că vor rămâne în show!

Peste 1.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit Ferma în fiecare minut! Pe targetul comercial cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 10.2 puncte de rating și 28.1% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat cifre de două ori mai mici: 5.3 puncte de rating și 14.6% share. 

Cei 17 concurenți care au rămas în show au început să se cunoască mai bine și știu deja cu cine își pot stabili alianțele... sau așa își imaginează. La cabană, tensiunea crește din ce în ce mai tare: Florin Pastramă devine protejatul fetelor, iar Vali Bărbulescu și Kamara îl atacă la fiecare ocazie. În fermă, Carmen Negoiță este noul fermier șef și încearcă să fie un lider mai calm, spre deosebire de Brigitte.

În seara aceasta, de la 21:30, emoțiile concurenților de la Ferma trec la următorul nivel, pe măsură ce noul duel cu eliminare se apropie! Ediția Ferma de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Ferma. Un nou început!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies