Silviu Țolu, fotomodelul care s-a pozat cu Gigi Hadid. Persoana care l-a încurajat să participe la Ferma


	Silviu Țolu, fotomodelul care s-a pozat cu Gigi Hadid. Persoana care l-a încurajat să participe la Ferma
Citeste mai mult despre: Silviu Tolu, ferma, Gigi Hadid,
Autor: Redactia
Data: 01 Februarie 2019

Ferma este marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, numai la PRO TV.

Silviu Țolu este un model internațional care a lucrat cu personalități din industria modei și cea a fotografiei. De asemenea, este pasionat de domeniile creative și artistice, realizator de podcasturi și director creativ la un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați.

"La 16 ani am fost descoperit de către un fotograf de modă care mi-a devenit prieten și mentor, iar de atunci mi s-a schimbat viața. Am reușit să lucrez cu oameni din industria modei și fotografiei precum Gigi Hadid sau Ellen von Unwerth."


Fotomodelul povestește că persoana care l-a încurajat să participe a fost iubita sa, Lili Sandu. "M-a încurajat să particip. Ei i s-a părut o experiență foarte tare, care a întărit-o."

Ce îl recomandă pe Silviu Țolu în Ferma?

"Am călătorit foarte mult și am simțit nevoia să mă reconectez cu ținuturile românești și cu tot ce reprezintă cultura noastră. Vreau să recuperez timpul pierdut față de părinți și față de bunici. Am bunici la țară, am petrecut vacanțe la ei, însă nu am preluat un contact cu lumea rurală. Mi se pare o provocare foarte bună această participare la Ferma."

Dacă vrei să știi ce se va întâmpla cu Silviu Țolu la Ferma, poți să-l vezi în fiecare săptămână, de marți până joi de la ora 21:30, la PRO TV.

Sursa foto - Silviu Țolu
 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies