Siviu Țolu: "Nu mi-a fost niciodată atât de dor de ea. O iubesc mult". Ce mesaj a avut modelul pentru iubita lui


	Siviu Țolu: "Nu mi-a fost niciodată atât de dor de ea. O iubesc mult". Ce mesaj a avut modelul pentru iubita lui
Autor: Mihai Burlacu
Data: 22 Februarie 2019

Silviu Tolu, modelul internațional pe care nu te-ai fi așteptat niciodată să-l vezi în astfel de condiții, ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru protv.ro

Ferma reprezintă în continuare o provocare pentru fiecare concurent în parte care încă este acolo. Atât Carmen Negoiță, Emil Rengle cât și Ame Călin, au afirmat că au avut parte de o experiență de neuitat și că pe parcursul ei au legat prietenii, au dezvoltat antipatii și au învățat să aprecieze mai mult micile bucurii ale vieții. 

Ei bine, pe Silviu, ca pe mulți de altfel, nu l-am văzut niciodată într-o astfel de postură, ceea ce ne stârnește și mai mult curiozitatea. Direct din lumina aparatelor foto, Silviu a intrat de luni bune în cursa pentru câștigarea marelui premiu de 50.000 de euro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am plecat la colindat ???? @silviu.tolu #christmasholidays

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Referitor la relația pe care o are de mai bine de 2 ani de zile cu Lili Sandu, Silviu nu a ezitat să-i transmită un mesaj iubitei sale, de care ne-a spus că îi este foarte dor. 

Potrivit presei cei doi nu au planuri de viitor și doresc să-și țină relația destul de ferită de ochii publicului. 

Siviu Tolu, mult mai puternic alături de el. "Este fratele meu, ne spunem mereu gândurile", despre cine este vorba? Vezi interviul complet, aici:

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies