Surpriza la Ferma vedetelor: Lili Sandu este noul fermier sef!

Surpriza la Ferma vedetelor: Lili Sandu este noul fermier sef!
Data: 16 Martie 2016

Dan Helciug le-a facut aseara o surpriza celor 9 concurenti ramasi la Ferma vedetelor, venind in vizita cu muzica si multa voie buna! Editia de aseara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:29 - 22:27.

Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:24, a reunit peste 2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.8 puncte de rating si 21.5% share.

In editia de aseara, telespectatorii au putut urmari aventurile prin care au trecut cei 9 fermieri romani alaturi de Dan Helciug. Acesta si-a facut aparitia inca de la prima ora a diminetii, dandu-le trezirea cu buna dispozitie caracteristica. Dan nu a venit cu mana goala, ci cu o damigeana de vin si o sticla de palinca, 2 ingrediente care au animat mersul lucrurilor in ferma cipriota. Pe langa licori, oaspetele a venit cu slanina, praz si branza. In plus, Dan Helciug a venit si cu o idee care sa le dea motive de petrecut romanilor din ferma: le-a propus Mariei Constantin si lui Marcel Toader sa-si reinoiasca juramintele intr-o nunta traditionala romaneasca pe meleaguri cipriote. 

Fiecare dintre cei ramasi in competitia pentru titlul de Fermierul anului a inceput sa-si verse supararile in fata oaspetelui. Lili Sandu a incercat sa-i prezinte dulceata de portocale pe care Mircea N. Stoian a folosit-o in trocul cu negustorul cipriot. Daca Lili considera ca dulceata facuta cu atat de multa truda de concurenti este un preparat bun, Mircea a avut alta parere: dulceata este un borhot. Cuvintele grele au facut-o pe Lili sa-i reproseze ca i-a jignit indirect pe toti cei care au muncit la fabricarea dulcetii. Discutia a escaladat, Mircea jignind-o pe Lili in repetate randuri.

Cand bucuria era in toi, Iulia Vantur si-a facut aparitia in ferma, venind cu vesti proaspete pentru noua saptamana. Aceasta a citit scrisoarea lasata de Saveta Bogdan la eliminarea din competitie, document care continea numele noului fermier sef: Lili Sandu. Surprinderea concurentilor a fost mare, majoritatea crezand ca urmatorul fermier sef va fi fie AMI, fie  Maria Constantin. Ulterior, Lili a desemnat cei doi servitori ai saptamanii: Benny si AMI. 

La scurt timp dupa plecarea Iuliei, Nea Rata a venit sa-i viziteze pe concurenti. incarcat de alimente proaspete pentru acestia, el s-a asigurat ca Lili Sandu stie ce presupune conducerea fermei. Mai mult decat atat, Nea Rata i-a pus pe concurenti sa se lege la maini pentru a vedea ce presupune lucrul in echipa. Echipele formate au fost Benny si Maria, Marcel si Lili, Mircea si Sorana, precum si AMI cu Paul, Octavian Strunila fiind singurul care a ramas liber. La fiecare cantat de cocos, partenerii trebuiau sa se schimbe intre ei, unul dintre cei 9 ramanand fara echipa. 

Legati la maini, concurentii au avut de infasurat sfoara colorata imprastiata in ramurile de maslini. Prima echipa care a reusit sa stranga sfoara fara sa o rupa a primit un cadou din partea lui Nea Rata. Mircea N. Stoian si Sorana au fost cei 2 castigatori, primind ocazia de a pleca intr-un scurt voiaj pe mare. Sorana are rau de mare, astfel incat aceasta i-a cedat sansa de a pleca la pescuit pe mare, insotit de Mircea N. Stoian si Dan Helciug, lui Paul Ipate.

Cat timp cei 3 se aflau la pescuit pe mare, restul concurentilor au avut sarcina de a lacui podeaua bucatariei, de a vopsi masa din bucatarie si de a face curat, indatoriri care le-au luat peste jumatate de zi. Desi extrem de incantati de ceea ce au realizat, Nea Rata s-a suparat in momentul in care a vazut ca masa era vopsita in albastru, contrar solicitarii acestuia.  

Pe inserat, dupa ce toate sarcinile erau gata, Iulia Vantur a revenit in ferma pentru a asculta dorinta concurentilor, aceea de a vedea marea, precum si pentru a afla primul duelist pe care Lili Sandu a avut sarcina sa-l desemneze. 

Toti concurentii au sustinut ideea ca Maria Constantin si Marcel Toader sa-si reinoiasca juramintele, intocmind si o lista cu necesarul pentru mica petrecere de nunta, printre care 30 de oua, cartofi, ulei, praz, malai, faina si fructe de mare. Dupa acest moment, Lili a avut sarcina de a alege primul duelist al acestei saptamani. Alegerea nu a fost tocmai usoara, pana la urma aceasta luand decizia de a-l nominaliza pe Benny. Pentru cei 9 concurenti ramasi in competitia pentru titlul de Fermierul anului, dar si pentru Dan Helciug, seara s-a incheiat cu muzica si voie buna. 

In editia din aceasta seara, telespectatorii vor afla care este alegerea lui Benny pentru al doilea duelist, dar si cine este urmatorul concurent care paraseste Ferma vedetelor! 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies