Victoria lui Augustin Viziru la Ferma era scrisă în astre. Ce i-a spus Neti Sandu acum 5 ani


	Victoria lui Augustin Viziru la Ferma era scrisă în astre. Ce i-a spus Neti Sandu acum 5 ani
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Decembrie 2020

Augustin Viziru s-a impus în finala de la Ferma. Orășeni vs săteni în fața Elenei Chiriac, după o luptă cum rar au fost în fermă. Victoria sa, spectaculoasă în sine, a fost anticipată e Neti Sandu în urmă cu 5 ani.

Niciun astrolog, oricât de bine intenționat ar fi, nu-ți va spune verde-n față ce-ți rezervă viitorul. Ești predispus la anumite acțiuni și la un anume parcurs în viață și, cel mai probabil, vei urma acel drum. Chiar dacă nu crezi în astre.

După victoria de la Ferma, Augustin Viziru, a povestit cum în urmă cu 5 ani Neti Sandu i-a dezvăluit, codificat, că va trăi o mare bucurie.

„Neti Sandu, în urmă cu 5 ani de zile, mi-a spus așa, înainte să intru în finală: Augustin, te rog nu te duce după bani sau după orgolii, că mi-e frică că pățești ceva rău. Și așa a fost, mi-am tăiat mâna. După tot timpul ăsta, după ce mi-a spus chestiile aea, eu am sunat-o și am întrebat-o: Neti, explică-mi mai pe larg, te rog frumos, că nu cred eu în astre, în cifre, și mi-a dat o explicație pertinentă. 

Mi-a spus: Augustine, fii bun! O să ai parte de foarte multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucrurile extraordinare peste tine după aia. Și eu, din momentul ăla, am luat hotărârea să devin un om bun. Și, incredibil, dar adevărat, am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind corect 100%”, a spus Viziru cu trofeul în mână.

Actorul a mărturisit că a luptat pentru fetița lui, căreia a vrut să-i lase o dovadă a faptului că poți câștiga și dacă ești corect.

„Mă bucur enorm că după 5 ani de frustrări și de chinuieli am reușit să-mi aduc o satisfacție în suflet și am abordat cu totul și cu totul altfel jocul, față de cum l-am abordat în urmă cu 5 ani. Singurul meu obiectiv a fost să-i dau educație fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul ăsta fiind om bun. Și asta am făcut”, a mai spus Augustin Viziru, declarat Fermierul Anului 2020.

În finală, Viziru s-a duelat cu Andrei Stoica, Elena Chiriac și Viviana Sposub. În confruntarea finală a învins-o pe Elena Chiriac, coechipiera lui pe întreg parcursul emisiunii.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies