VIDEO Care este destinația de suflet din România pentru Mihaela Rădulescu: “Mi-ar plăcea să-mi duc și copilul acolo"


	VIDEO Care este destinația de suflet din România pentru Mihaela Rădulescu: “Mi-ar plăcea să-mi duc și copilul acolo"
Autor: Mihai Burlacu
Data: 31 August 2020

Mihaela Rădulescu ne-a mărturisit că anul asta s-a abținut de la vacanțe și a preferat să stea mai mult pe lângă casă, la Monaco, din cauza pandemiei de Covid-19. Cu toate astea, vedeta s-a întors cu forțe proaspete spre Ferma și recunoaște că are un chef nebun de muncă! 

"Nu am îndrăznit să fac niciun plan de vacanță. Anul asta este de sacrificiu pentru toată lumea. Vacanța a fost bucuria asta de a fi împreună și m-am bucurat foarte tare că prima mea deplasare cu avionul a fost spre România, ca să vin la muncă." a declarat vedeta. 

Deși a plecat de ani buni din țară, Mihaela Rădulescu rămâne o moldoveancă veritabilă, adoră mâncarea românească și n-a uitat niciodată că aici, în România, înseamnă acasă. 

"Când m-a întrebat producția ce-mi doresc să am eu în meniu în această perioadă de filmări, o să te miri când o să auzi că am început cu: slană afumată, ceapă, urdă, cam orice mâncare ce n-o am acolo" a declarat prezentatoarea TV. 

Reality show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni” se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie.

În fiecare marți, miercuri și joi, vom putea urmări evoluția celor 16 concurenți. Două mentalități sunt aduse față-n față: orășeni vs. săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat în fiecare secundă pe care aceștia o petrec în fermă.Reality show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni” se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie.

În fiecare marți, miercuri și joi, vom putea urmări evoluția celor 16 concurenți. Două mentalități sunt aduse față-n față: orășeni vs. săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat în fiecare secundă pe care aceștia o petrec în fermă. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies